Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ауу сутра Французи 3
A ti si priznat stručnjak na ovoj temi Džankee? Vidim pljuju svi po tebi samo tako... A kažu i da si pičketina.
Ultra pičon. I stručnjak je, do mojega.
Đes Džanki :)
Боли мене курац шта мисле лол
A ti si priznat stručnjak na ovoj temi Džankee? Vidim pljuju svi po tebi samo tako... A kažu i da si pičketina.
Ma jok, čini ti se...
Skocko kako je islo ovih 10ak dana dok me nije bilo?!
Jesi uzeo neke pare?
P.S. zamalo da prodje moj predlog za Tipsu. Ipak pobedi u taj brejku treceg seta.A mogao je to biti vrhunski kambek mladjanog Gazimuda :D
Džanki je Nostradamus...zna sve rezultate al kad se završi tekma...
БОЉИ МЕ ТУКИ, имам 50 јура да експериментишем сутра
DANAS NAM JE DIVAN DAN DIVAN DAN NAŠEM DŽANKIJU ROĐENDAN ROĐENDAN ŽIVEOOOOOO ŽIVEOOOOO I DOJAVUUUU NAMM DAAAAAO ŽIVEEEEEOOOOOOOOOOOo
Какав рођендан?
Dobijao sam, Gazimudo, mahom na singlove te na tenisu, 5 mečeva i 50-60€ uplate, drugojačije nije išlo nikako.... Uvijek se nađe neki mudri tim da te usere...
Dobijao sam, Gazimudo, mahom na singlove te na tenisu, 5 mečeva i 50-60€ uplate, drugojačije nije išlo nikako.... Uvijek se nađe neki mudri tim da te usere...
Amin. Al dzaba,meni trebaju jedno 2,3 dobra tiketa da vratim dugove,pa tek onda da se sprdam sa singlovima i dublovima na velik ulog.
Tako će i meni, sve dok jednom ne munem 100€ na neku glupost, onda sam ga jebo. Al ko ne riskira - ne profitira :D
Mladost lucani 0-2 1500 din
Mlados lucani 0-1 1000 din
Mladost Lučani 3+ 5000 dinara
Mladost Lučani 4+ 3000 dinara
Да га јебем.... не дају а ни примају голове код куће....
и халадаш 1
Simpatično deluje ova Predragova varijanta mada ipak ću ispratiti Dzankeeija. Nekako mi sigurnije...
Caro, osvetiće ti se Djembeli za ovo nepoverenje.
xoxoxoxoxoxo, Dzankee spržiće te DJEMBELI zbog zlojave!
Халадаш в1
Младост 0-1
500