Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Lenard odlozio slavlje, ali koliko sutra uvece 100% uzimam
http://yoursportsinhd.com/game/0021600827/
ahah atet sutnuo 1 za 13min igre
sad ce poluvreme sutnuo cuvek jednom za poluvreme
Stevane ako citas ovo sa svog katodnog monitora preko dial-up konekcije sa masine koju pokrece dual core procesor @1.4GHz, nemoj se ljutiti, samo iskazujem svoj STAV kao sto si zahtevao od mene.
Нормални би то схватили као савет, док ти испуњаваш "захтев" што само потврђује моја запажања о твом поданичком карактеру.
Него, пошто си почео да ми се обраћаш и кад нисам онлајн и пошто је почело очигледно много да ти годи да истичеш своје финансијско преимућство које почива на пилићарском царству и родитељском раду, морам да ти помогнем да уочиш зашто немаш превише разлога за тај лажни осећај надмоћи. Видиш, мени повремено успе да у своју подстанарску јазбину доведем рецимо неку ауторку са неког шаљивог сајта да гледамо на Машу и меду на канти од компа коју покрећу два хрчка док јој грицкам брадаје, док ти у своју родитељку кућу доводиш евентуално неког ортака дебила да играте доту и поред тога ти комп служи да запиткујеш свако мало Бохора и Псета како се опходити с рибама као да очекујеш да неко може да ти напише универзално упутство за понашање с девојкама у свакој ситуацији.
Зато следећи пут кад ти рендом лик смува симпатију, немој превише да се залећеш на мене, него иди на групни чет по утјеху и примени већ опробани рецепт где интернет другари потврдно климају главом на "гледајте лика, иде у теретану, чита књиге и скинуо ми синпатију, реците какав дебил ха ха ха ха".
Гери Херис +
Hvala Nikolase, mnogo dobitaka ti zelim
desi duka pedercino jedna
i Stevana ste pokvarili los covek da bude govna
Toni parkeru jebacu ti zenu da znas ako das kos
Vidi sad i lopez podilkanio alo bre majmuni znam gde zivite
Hahaha, pozz izi
https://m.youtube.com/watch?v=zQHeGaIG2Ps&client=mv-google&layout=mobile
Solidan yt strim za one s telefona. Mada i drugi linkovi na reddit-u rade s telefona.
pojeba me parker 23 sekunde pred kraj jer je bangavi pol dzordz uspeo da izgubi loptu i pokloni im kontru pusite mi kurac debili jedni jebem vam se sa mamama
i sto je najgrdje izadje posle bacanja hahahah DA ODMORI ZADNJE 23 SEKUNDE XDDDD
pseto sta ti ja rekoh za denver danas a ti meni hahaha vidi ovu budalcinu
Ja odigram golden stejt pa ih denver sa 3 i po igraca odere 12 u prvoj.. Iz dana u dan..
STO NISI OKACIO LINK IZDRKOTINO
Pa eno stavio nikolas to je taj link jbt
Kako ih kenjaju trojke pa moze li ista u ovome zivotu sa krene na bolje
http://yoursportsinhd.com/game/0021600827/
Boli me kurac ko je sta stavio ako smo se dog da stavis u 3 i jos ja napusim radmila a tebe pohvalim ima da dodjes i stavis jesi cuo