Кладионица

1. Mada sam juče bio solidnijeg raspoloženja kad je došlo 5/6 a danas dupetom na kurac iznova i iznova

2. Sutra naručim 4 promocije i Bog da me vidi

3. au kontam da je bio solidan ponad juce i jbg

4. Ako neko iz CG igra tenis u lob nek sutra pozuri, stavili mec albot vs izner prvi set tb da kv 4.15, a igra prvi set 12.5- kv 2.3
    Na tisucu, cisto 300e, a ako dodje 4.15 jos bolje

Gtd trci u lob ako mozga imas

5. Dabogda pocrkali

6. Prepiši moj tiket i uplati 100k. Nema sanse da ne dodje.

7. Baskonija 81.5 +
    Buboa 12.5 +
    Printezis 12.5 +
    Meli 7.5 +
    Tajus 7.5 +
    maxbet

8. Evo lige evrope

Dinamo Kijev x-x
    Lacio 1i2-3
    Plzenj x-1
    Bilbao x-x
    Zenit 1i2-3

Iljadu kvota.

9. Jebem te Buboa, 10 na poluvremenu i do kraja ubacio jos kos haahahah

10. A čak evo i bilbao jebeni ide jebem li vam bre mater žabarsku crko ja majci dabogda ako ikad više stavim lacio na tiket.

Sad navijam da bilbao ne dođe jer ako i sad na LE posle sedam dana dobijem povraćaj bataljujem ovo sranje

11. Doduše prošli put sam od povraćaja napravio 22k xd

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.