Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
NE MORA DINARI, MOZE I JEDAN BITCOIN, MALO KORISCEN, TROSILA GA BABA NA PIJACI
Opa somi uplata 200 :D
kako ti userski prodje tomic jebem te usta a mene pojeba na drugom samo on minus sam cekao joj nabijem ti ga tomice
Uletim da se povadim, 3 tiketa po soma, na svakom imam rendla minus on za 5min 11 poena, majami kod kuce primio 20 poena za 5min ok bar ranije u krevet
papas manje za sve pare
Mekalum 10.5+
Enis 9.5+
Rivers 7.5+
Dončić 16.5+
Gudurić 6.5+
DOJAVA DOJAVA DOJAVA
papas plus
DOJAVA DOJAVA DOJAVA
Nemoj više Armine molim te
Hastlerski tke
Borussia 1
Darmštat gg
Union Berlin 2
Monaco 1
AC Ajaćio 2
Porto gg3+
Rađa Kazablanca gg
Brest 1
Jong Ajax gg3+
Telstar 2
Papas 7.5 -
Strelnieks 7.5 -
Ennis 8.5 +
Rocesti asist 5.5+
Prilicno sigurno izgleda pa cu jaci ulog za el znaci 300din, ako padne na zvezdine igrace opet ovu dvojicu minus + 2 randoma
Igraću sve kontra od ovoga
Inače na tikete koje kačimo ovde uplatiti do 30 din
POKRIVAM TE ARMINE
Pa sinoc sam 7/8 igraca nabo bolje vam je da uskocite na voz para dok jos mozete
7/8 el, a nba ukupno 3/10 jbg
Velika je razlika između "naplati" i "naplati promašaj"
Hej, druže, glavu gore
https://img.clipartxtras.com/e52e55ad9424aee697667bf4c7040ebd_black-bread-money-stock-photos-images-pictures-193-images-money-train-clipart_400-267.jpeg
To je to
Spremio sam nam nešto za utehu Armine, kad večeras budemo psovali Papasa i Telstar. Osveži igru jednim Carskim, a potom- poigrajmo
https://m.youtube.com/watch?v=SVAzB8Uj0KM
Ostanes li na granici bruks jebacu ti majku
Hah ubiću se, pao prvi, evo sad pada i odbrana, jedino da se desi 5-7 čuda u sl 45min