Кладионица

1. NE MORA DINARI, MOZE I JEDAN BITCOIN, MALO KORISCEN, TROSILA GA BABA NA PIJACI

2. Opa somi uplata 200 :D

3. kako ti userski prodje tomic jebem te usta a mene pojeba na drugom samo on minus sam cekao joj nabijem ti ga tomice

4. Uletim da se povadim, 3 tiketa po soma, na svakom imam rendla minus on za 5min 11 poena, majami kod kuce primio 20 poena za 5min ok bar ranije u krevet

5. papas manje za sve pare

6. Mekalum 10.5+
    Enis 9.5+
    Rivers 7.5+
    Dončić 16.5+
    Gudurić 6.5+

7. DOJAVA DOJAVA DOJAVA

papas plus

DOJAVA DOJAVA DOJAVA

8. Hastlerski tke

Borussia 1
    Darmštat gg
    Union Berlin 2
    Monaco 1
    AC Ajaćio 2
    Porto gg3+
    Rađa Kazablanca gg
    Brest 1
    Jong Ajax gg3+
    Telstar 2

9. Papas 7.5 -
    Strelnieks 7.5 -
    Ennis 8.5 +
    Rocesti asist 5.5+

Prilicno sigurno izgleda pa cu jaci ulog za el znaci 300din, ako padne na zvezdine igrace opet ovu dvojicu minus + 2 randoma

10. Igraću sve kontra od ovoga

Inače na tikete koje kačimo ovde uplatiti do 30 din

11. Pa sinoc sam 7/8 igraca nabo bolje vam je da uskocite na voz para dok jos mozete

12. 7/8 el, a nba ukupno 3/10 jbg

13. Velika je razlika između "naplati" i "naplati promašaj"

14. Spremio sam nam nešto za utehu Armine, kad večeras budemo psovali Papasa i Telstar. Osveži igru jednim Carskim, a potom- poigrajmo
    https://m.youtube.com/watch?v=SVAzB8Uj0KM

15. Ostanes li na granici bruks jebacu ti majku

16. Hah ubiću se, pao prvi, evo sad pada i odbrana, jedino da se desi 5-7 čuda u sl 45min

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.