Кладионица

1. E picka vam materina

2. Vas dvojica i niste toliki degeni ja stvarno ne znam sta vam treba i kako vam je zanimljiva ova daun spika sa ovim mentolom. Na maestra i gambija mislim

Neko: francuska 1
    Skudeto: francuska 2 hahahaha
    Humor.jpg

3. Da da izuo me je bas,odlicna fora:) A koje saljivi autor skudeto ako sme da se zna

4. da l je moguce da u svakom trenutku na vukajliji postoji neki dezurni degenko duplak zvao se on škudeto demigod stratimir bobrock superstar ili kako već

i uvek zna sve o svakome kao, i uvek ekstremno nezanimljiv

ajde u kurac druže više

5. Zbilja, pun nam je kurac duplih, pobanujte govna.

6. ma ok su dupli ako se nekad postuje onako iz zajebancije, ali ovo preljevanje baš smara

a kapiram da je to sve isti lik, željan pažnje a nešto izjeban od strane moderatora u prošlosti, pa izigrava debila sad

7. Dobro nemojte sad tako, može to i kulturnije malo jebem li mu mater u pičku ja ko god da je budaletina

Mesi daje 2+ gola večeras ima li gde taj specijal da se igra?

Samo nemojte meridijan, znam da oni prave kvote, da li je neko natrčao na mocart/soker/pw365 specijal da ima ta igra?

8. Hrvati dobijaju neki utisak se stvorio

9. Pa i ja imam takav utisak neka dobiju sa 3:2 onda

10. Da tebi to pije vodu

11. Oćeš da platiš pečenje da se ulogujem na Kosmopolitu da banujem ove duple jeli

12. tebra sedaj u kola odmah nakon toga i idemo kod ratka u pečenjaru onde ispod nadvožnjaka što smo pričali jednom prilikom nema problema

13. mada nije mu neko pečenje jbg kod migeta je bolje sig

14. Da da kod nadvožnjaka
    A de je Mige ukratko

15. Gledam utakmicu u nekoj preljubaznoj bašti lokala
    Lik prica viceve sto Lukas pricao kod Ivanovica i da Jugoslavija pravi repku Modric ne bi imao mesto a Kolarov bi igrao
    Sad cu da ga zakoljem limenkom od guarane

16. Milivojevic Matic i Modric bi bio vezni

17. A mige ti je ovamo kod mljacka, najjači roštilj i najjače pečenje jedno do drugog

A jbg kako da ti objasnim sad, od raskrsnice kod glavne autobuske pravo tamo u kontra smeru od ratkove pečenjare, pa drugi semafor ulevo, ali ne skroz levo, i onda pravo 2km i tu je s leve strane.

18. Kraj naselja pivara, pitaš nekog tuda oko autobuske i svi znaju jbg

19. Gde su ti silni gg4+ tiketi

20. Побили се дабог.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.