Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ma alal vera, realno je bilo da se probudim mamuran i shvatim da sam bacio 13 hiljada na jebeni tiket, pa da se jedem danima zbog gluposti. Xd
Ma ti to nadoknadiš lako sa 2 kutije slajseva zlatiborca onako ispod radara
Btw, svaka čast, solidna kinta
Solidna, ali jos uvijek ispod thilmarine plate
Ko osvaja?
Ovo su kvote u MaxBet za osvajača:
M. Siti 3,75
Bajern 4,5
Liverpul 6
Čelsi 8,5
PSŽ 11
Ajaks 15
R. Madrid 17
M. Junajted 19
Juventus 30
A. Madrid 41
Da se stavi po 500din na Real, Mančester i Juventus da osvajaju LŠ.
Ajax https://www.youtube.com/watch?v=dk8vAYSO38s
a pošto ga nema, Shitty
Da se stavi po 500din na Real, Mančester i Juventus da osvajaju LŠ.
pre mesec dana
Vidi se da imam osećaj lol
I gledam sad onu moje na vrhu stranice, gde sam nalupao i uzeo 120 hiljada. A mesec-dva pre toga sam isto nalupao domaćin 2+ i uzeo 115 hiljada. Znači 2k evra sam dobio za kratak period na gluposti. Onda odem do menjačnice da kupim evre, kupim jednu greb-greb srećku i ogrebem 11 hiljada.
I od tog trenutka, svaki dan igram to isto, nalupam domaćin 2+ i nisam bio ni blizu, samo bacam pare.
Mož mi da pričamo šta hoćemo, ima tu nešto kad krene da te kenja i obratno, neke zvezde nešto neki svemir.
Ovo sam napisao da razbijem maler. Pa sam bacio celih 500din malopre i opet kurčina.
Ja sam kockar.
Ma dobro je dok se ima da se baca na ovo sranje, ne kune majka sina što se kocka itd itd
https://ibb.co/7WKky66
Zamalo četres iljada. Nastaviću da pijem pivo i da se kladim ovoga vikenda.
Još se kladim, mislim da sam 10 hiljada u minusu od juče. Ali moraće da me ukenja.
Oće sig
Budi uporan
Jepse
Pa nisi mali jebem te znaš kako kladionica funkcioniše kladiš se 20 godina haha
Pa i nikad ne bacim više od 500din dnevno. Al sad me nešto nervira i tvrdoglavim se.
I to samo jer sam video onaj moj post kad sam dobio, i polakomio sam se ko magarac.
Sinoć mi pare doneli Dončić, Džejlen Braun i KAT. Pro-tip: sad pri kraju sezone uvek igrajte na ove glavne igrače ball-hoggere svojih timova preko, kolka god da im je granica, preći će je. Extra pro-tip: uvek igrajte preko na centra koji igra protiv Jokića, kolika god da mu je granica, preći će je.