Кладионица

1. Ljakse brate opet si krenuo sa kilometarskim zmijama?
    Zasto lepo ne podelis ovaj gore tiket na 2 ili cak 3 tiketa, i uzmes pare, ovako ce te proda 1-3 tekme i cao zdravo.

2. Znam, znam. Ali ne mogu da se kontrolišem!
    A, gazimudo, nema danas ništa posebno, igrao sam za siću: 50 i 100 RSD.
    Verujem da ni ti ne znaš na koje bi tri tekme stavio bar 500.

3. Sparta - Sigma O 0-2
    Real 2&tim2 2+
    La coruna - Sevilla kix v ppX

Kvota 4.1

Bolje da si na ovako nesto stavio 150 din, i uzeo 600 kinti, nego sto si opet bacio 150din.

4. Evo, upravo sam to odigrao za 200, pa da vidimo.

5. Hahah, e jesi nenormalan. Ja sam za danas singlirao za 500 da real daje 3 komada ili vise. Kontam da ce da se istresu na ovom valjekanu kako dolikuje..
    A da sam znao da ces da odes da uplatis, izanalizirao bih malo vise, mada ni ovako ne bi trebalo da bude problema.

6. Ja bi rokno Anzi i Real H2 ili 5+ , za 1000. Da me ne mrzi da idem do kladze. Sad sam stigao sa mobe.

7. Odigrao dve "dojave", kvota 2, 2.15, ne verujem da ima šta od toga pa sam stavio 250
    Vinte-vil 1 Trele-halmstad 2

8. ljakse, koliko tiketa igraš dnevno? :D
    sedamosam

9. Dok se ne umorim od poraza :)

10. kako sam lenj, ne ide mi se do kladionice, a nema 100 metara. real veceras 4+ ili x

11. evo nesto za veceras od mene.
    sporting l.- gil vicente X-1

12. Vidim svi stavljate Real. Zar to nije odloženo?

13. da, odlozeno juce za danas :)

14. Jbt,odigrao sam neki bezveze tiket za 74 din. i bogami možda uleti .
    Dva prelaza

15. žajk, sad ti žao što nisi stavio veće pare je l

16. Ne ... To mi je odavde :)
    http://www.dodaj.rs/f/37/7F/L4F2U3D/002.jpg
    Lepo da mi se iskešira tačno,a ostalo ide na neki bezveze tiket
    Odigro sam za 74 din.:
    Illertissen - Bayern (Am) x-1 >>> i došlo 3:2 (1:1)
    i još čekam Blackpool - Huddersfield iz x-1
    Teško ali ne i nerealno ... ma da je red i da Blekpul kiksne (nadam se da to neće biti danas)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.