Кладионица

1. Fala... To sam od skoro poceo, dve tekme, normalne kvote, veca para i to je....
    E, sad, interesuje me, jel kad imaš kinte na računu, npr. u Mocartu, jel možeš da igraš tiket u 2 ujutru, kao sad mi dunulo 'oću Brazilce neke digram. Jel moguće to, ili je ona fora do 23h?

2. NE ZNAM ZA OSTALE, al na wwin, odnosno na wilijamsu u bih moš kad oš...

3. mrkela jos igras u vilijamsu? :D

4. Nisam nikad igrao u to doba ... mislim da možeš,što ne bi mogao?
    EDIT:VAŽNA INFORMACIJA
    JAVLJENA MI UTAKMICA (od onog druga iz Holandije)
    BOLONJA - SIENA 2:1 tačan rezultat
    Ja je neću propratiti ali eto ovde da sa vama podelim,pa ako hoće neko da proba ali razmislite.

5. To mi kazite bre. Ima digram po celu noc lolololo.

6. жајк, играју сиена - болоња. значи ли то да је 2:1 за сијену, или 2:1 за болоњу у гостима? а да пробам на 100-200 динара, не бих да пукнем као прошли пут.

7. Ne možeš da igraš u Mozzart-u online posle 11 sati.

8. On mi je na Skaypu poslao onako kako sam napisao ... sad kako šta nemam pojma :)
    Jebe* li ga ... Isključio se sa skaypa ... poslaću mu poruku pa ću ti javiti u poruci ... idem ja baš do kladže da dignem onu moju siću i da vidim koja je kvota na taj tačan rezultat.

9. 8.5 da dobije siena tim rezultatom, a 9 da dobije bolonja tim rezultatom :)

10. Ja sam igrao samo keca na Sienu, a vi kako hoćete.

11. kod mene je 9 da sijena dobija 2-1, a bolonja 13 sa 2-1. Po 100 kinti na oba :)

12. Ipak ću i ja da zveknem na obe kmbinacije tačni rezultata 2:1 i 1:2 po 100 din ... ne mogu da odolim
    Begam u kladžu

13. bogami zajce pretrgo si se :D ja sam onomad stavio soma na tvoj salke :D

14. Ipak nisam mogao da odolim i stavio sa tačan rezultat 3:1 za Sienu! (kvota 25).
    Link stiže malo kasnije, kad se vratim iz kladže.
    P.S. Uplata 300 RSD

15. Italijani su to, 4 gola na utakmici mnogoo je. :) Čisto sumnjam da će biti i ovih 2-1, ali sam odigrao :)

16. Puuu bem ti kladžu u selu kad nemaju tačan rezultat tj. imaju na listi,a nemaju šifru u kompu!
    KaTaStRoFa!!!
    Tako da sam bezveze zveknuo za 75 din:
    Bolonja 2
    i Bohum 1-x
    Pa šta bog da ...

17. Ja jos uvek ne mogu da se opasuljim od juce... Odigrao cisto preko kurca, za 500 din..

Wintertur 1tm22+
    Bohum 1GG

Kvota 22,nesto...

EDIT: I uzeo sam vaucer od soma za taj sportingbet, pa me isto interesuje jel moze da se igra kasno nocu?

18. може, вид'о ја синоћ.

нешто ме мрзи да идем до кладионице, не бих умео да издвојим 4-5 добрих утакмица. размишљао да ставим:
    кајзерслаутерн 2-3, сијена 1, стеауа Н1, малме 1, грасхоперс 1, тун гг3+ и винтертур 2.

19. Može kad 'oćeš i šta 'oćeš :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.