Кладионица

1. Glavni tiket, za 2 hiljade..
    Swansea 2
    Inter 2
    Milan 1
    Rad 2
    Lokomotiva M. 2
    Wisla Krakov 2....kvota oko 35, zavisi od bonusa..

Jbg, picketina sam...Uzeo sam turbo isplatu 16800,pojescu se ziv kada dodje... Sad cu da stavim 5 na Inter 2, Milan 1-1 i 3+, tu je kvota oko 9....kapiram da cu Arsenal da munem, kvota 9.93 ukupno.

Muda svoja hocu da pojedem...Bukvalno sam bez reci...Kakav sam ja imbecil....I ko za inat, padnem na 200 din na QPR za 10 hiljada...Smrdljivi ogavni Milan...Jeeeboote...

2. Žajk taj tiket je fotošopiran, vidi se iz avijona.

3. https://rs.sportingbet.com/

Не знам да ли неко користи, али ја више у кладионицу не идем :)

4. E ovo sam video u menjacnini, fazon ima kao dopuna da se uzme, 500,1000, 5000...Sta,samo uzmem to, registrujem se i ukucam neki kod, jel?

5. Padoh juce na jednu tekmu za 12 000. Odigrao da Atletiko M, Metalac, Hajduk kula daju po dva ili vise (sve kvote preko dva,ja u neveri), tromso poluvreme ili kraj 1, hamburg gg3+ i stavio da ce radnicki kragujevac da da dva ili vise, oni pederi izgube 1:0 od novog sada :/. Ova nedelja me nece, prvo huntelar za 53 000, sad ovo za 12...

6. SINGL:

HALMSTADT - OSTERS X

ULOG: KUĆA

7. Javio treći golman? :)

8. Zlojavila spermačica iz Ojstersa.

9. Bez zajebancije, jel to stvarno sigurno? Dobio sam juce 1500, pa bi to stavio.

10. Postoji u Mocartovoj listi redovna rubrika pod nazivom ULOŽIĆU KUĆU I IMANJE, to znamo. Ali znamo li da lik koji piše i predlaže tekmu za tu rubriku (Miloš Nikolić), pogodi dvaput od dvadeset puta. A kvote mu često ne prelaze 1.35!
    Ne znam zašto tog lika uopšte drže na toj temi.
    Verujem da, kad bi uzeli neku čistačicu iz redakcije, imali bi boljeg prognozera.
    Tako da, Puppet, proveri prvo da li se ovaj Marvellous zajebava.

11. Mocartu je u koristi da nas zajebe lololo

12. @bvdlga
    Ма да рег. се купиш тај ваучер и пеглаш :)

13. Marv, koliko sigurno to? Da stavljam ili ne?

14. Znači ima i u mocartu.Nisam znao. Samo peglam u Balkan betu :)

15. Bez zajebancije, jel to stvarno sigurno? Dobio sam juce 1500, pa bi to stavio.

Моја анализа, Ојстерс је први, а овај Халмштат трећи. Халмштат у јебачкој форми, али не може да стигне Ојстерс јер му бежи овај 10 бодова. Ојстерс уме да одигра нерешено сваку 3-4 текму, а Халм дуго није имао реми. Плус, обома одговара икс, Халмштат ће се попети на друго, али неће угрозити лидера. Дакле, икс.

16. runAwayHair

https://rs.sportingbet.com/

Не знам да ли неко користи, али ја више у кладионицу не идем :)

Kad sam im ja to pricao nisu obracali paznju...vrlo kvalitetna kladionica...bolja od govnjivog mocarta svakako lol

17. Томи Џери

Jedan predlog za veceras,
    FREIBURG-WERDER GG3+ 2.1

Bila je sigurna k'o Čankova ostavka. Ja odigrao za malo vece pare http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1178-9971914-1019

18. Lepo Tomi i Džeri ... Takve tikete najviše volem

19. VRATIO SE ZHAJK, NESTALA JE TUGA...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.