Кладионица

1. Је л' могуће да је ова Барса оволико покрала ову утакмицу? Како љигав тим, а некад сам их обожавао! МРШ У ПИЧКУ МАТЕРИНУ!

2. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1451-3361694-1020

Fala kurcu i ja ubodoh nešto, pauza od mesec dana i upao sam u minus od 100 eura, napokon da uleti nešto za povratak.. Sutra dizanje sa pozitivne nule.

3. е јес' гадна ствар кад се нема пара или бар онлајн рачун. ето вечерас у 10:40 ми радница у кладионици вели да је дошао неки лик и уплатио пет 'иљада на расинг против санлоренца, и да је то урадио у још пар кладионица, и ја наравно не испратим јер динара немам. и фала богу, ево пролази, пратим, 2.3 квота, гол из пенала, аутогол, један наизглед регуларан и затим два црвена картона за госте. е па јесам и ја шампион, мајке ми, ако, и треба ми тако.

едит: још један аутогол, поврх свега! па добро, можда није намештаљка.

4. Što se ne registruješ u Olimpu? Dobiješ 200 dinarova pri registraciji i kad dižeš pare odbiju ti tih 200.

5. немој да причаш? а је л' да те питам, ко је теби дао линк до тог сајта? :Д

6. Vjerovatno ti, a? :)

7. бинго :)

потрошио сам ја ту све могуће матичне бројеве, тако да нема ништа. а и 200 динара, не умем ја са тим да се играм, пробао сам. треба ми нешто већи капитал за старт, ваљда ћу доћи до неких пара па ћу да се опробам на онлајн клађењу.

8. Igram kladionicu od svoje 15-te godine,što se maltene može reći od samog početka te vrste kladjenja kod nas (ne računajući sportsku prognozu)...

Za sve to vreme provalio sam neke zakonitosti što se kladionice tiče i štelovanja utakmica. Naravno nisam ja sad provalio ne znam šta,jer da jesam verovatno bih bio milioner do sada, ali sam provalio neke sitnice koje mogu dosta značiti ali opet ne mogu garantovati ništa. Pa eto pokušaću da ovde dam par svojih saveta:

1. Prvo i najbitnije pravilo je ono što kaže naša stara poslovica,vaška na vašku ide a para na paru. To je apsolutna istina i u skladu sa time se i trebate ponašati u kladionici,sa tiketima od 50 dinara ćete večito biti u minusu jer ćete večito morati da jurite veće kvote da bi izvukli barem neki pristojan dobitak i koliko god paradoksalno zvučalo,kladionice baš i žive od takozvanih 50 cent igrača. Ne pričam ja sad o hiljadama i milionima koje trebate da uložite da bi ste dobili,ali jednostavno vodite se računicom da ako uložite primera radi 500 dinara na tiket,da danas zaradite dobru srpsku dnevnicu (2 000 dinara) dovoljno vam je da odigrate 3 para sa kvotama izmedju 1.5 i 1.7,dok za isti taj dobitak na 50 dinara morate pogoditi više od 5 parova sa kvotom 2. Pa sami sračunajte šanse...

2. Sada gotovo svaka kladionica nudi na desetine različitih igara,koje služe isključivo za zbunjivanje igrača,u suštini sem 1 X 2 i eventualno golova ništa drugo ne treba da vas interesuje,jer sve ostalo je u domenu igre loto a mi ipak igramo kladionicu!

3. Nameštanje ma ko šta pričao je sastavni deo kladionice,moje zapažanje je sledeće,namešta se svugde i u svako doba, a nameštanje se vrši uglavnom po terminima, pa tako da pokušavajte maximalno da izbegavate odigravanje 5 utakcima u 19h i slično,tvrdim i stojim iza toga da od primera radi 10 utakmica u jednom terminu,3 utakmice su minimum naštelovane,4 idu normalno,a 3 preostale su utakmice Š klubova koje i bez nameštanja ne možeš da uhvatiš! Zato pokušavajte maximalno izbegavati veliki broj utakmica u jednom terminu,a pogotovo izbegavajte one utakmice u takozvanim medju terminima, to jest one koje počinju u nekom Ž terminu tipa svi igraju u 19h,19.30h i 20h a ona počinje u 19.15h....

4. Kvote su silnim nameštanjima gotovo obesmislene, zato obraćajte što manje pažnje na njih jer često umeju da budu kamen spoticanja u igri.Zato nemojte se nikada libiti da ako vam vaš razum kaže da će doći kvota 4.75 da istu i odigrate! Sve je više onih utakmica (pogotovo u Š ligama) gde se kvote postavljaju tako da zbune igrače,pa je neretko postao slučaj da izmedju dve dosta ujednačene ekipe bude razlika u kvotama kao da igra Barsa sa Milutincem. Zato kao oslonac prvenstveno koristite svoj razum i osećaj,pa onda statistike koje možete naći za te odredjene utakmice i tek na kraju kvote,jer kao što rekoh neretko se dešava da kladionice sugerišu kroz kvote igračima da padnu,a to sam skoro baš ja doživeo kada sam na brzinu igrao Češku drugu ligu na kvotu 1.7 bez prethodnog pogleda tabele,jer da sam pogledao tabelu video bih da domaćin je do tada osvojio samo dva boda kod kuće i da zaostaje za "autsajderom" na toj utakmici čitavih 9 bodova. Da li trebam da kažem da me je samo ta "sigurica" oborila za isplatu?

5. NIKADA ALI NIKADA ne potiskujte činjenicu,da kladionice nebi ni postojale da su ikada one bile te koje su u minusu!

9. Bem mu miša nisam juče stigao ni da zveknem neki tiket ... bilo bi gubitaka,a bogami i dobitaka :)
    Danas sigurno idem da zveknem 250 din na :
    Groningen,Kaljari i Inter ... pa šta bog da
    oko 1.800 dobitak
    Danas vuku kečeve i Sent etjen i Ajntraht ma da može negde da se desi iznenadjenje

10. ajntraht 1
    palermo 1
    bolonja 0-2
    marsej 0-2

11. Ham kam - Baerum 2&Tim2 2+ kvota velikih 8.9

12. Na 600 dinara
    Ajntraht 1
    Lyon 1X
    Lazio 1

13. mirashe,pratim najverovatnije za 200 kinti.
    za danas igram:

Valensjen - Marsej tim2 dp 1+ 1.77
    Marsej u odlicnoj formi, ocekujem da ce nakon slabijeg prvog poluvremena igrati ozbiljnije u nastavku.

Villem II - Zwole dp 2+ 2.0
    nemam neko obrazlozenje,jednostavno ova dva tima su mi za golove

Ajntraht - Frajburg tim1 2+ 1.7
    Ista kvota kao na keca,al opet sigurnija. AJntraht izuva kuci ove sezone, cak su i dortmundu ukrali bodove iako su gubili sa 2 razlike na poluvremenu.

Venlo - PSV HPB2 1.8
    PSV mora da dobije ovo, uglavnom lako prolaze sa Venlom,uz mnogo golova.

Inter - Fiorentina GG3+ 2.3
    Sve derbije fiorentina igrala sa malo golova,red je da jedan bude goleada.

To mu dodje ukupna kvota oko 25. za 200-400din.

14. Mudo....nije nikakva dojava nit išta slično. Neki filing... Ta liga je niđe veze a umeju doći tako....Ja ću taj par samo baciti na slabiji tiket... Na ozbiljniji ću već pokupiti od vas taj ajntraht a i fina kvota ovo na marsej da daju 1 u drugom.

15. Pa nisam ni rekao da je dojava,samo vidim da moze da dodje jer igraju zbrda zdola.
    A od kojih NAS ces pokupiti? Jel mi ti to persiras? buhahaha

16. Pre tebe su rekli ajntraht Buri i Puppet, zato rekoh vas. Samo od Žajka ne prepisujem, lik je veliki nemač pojma.

17. Dobro je sto eskivirah dvojku na marsej. 3 0 ih tovari valensjen u prvom poluvrmenu,valjda ce bar jedan da munu do kraja..

18. Gazimudo
    Dobro je sto eskivirah dvojku na marsej. 3 0 ih tovari valensjen u prvom poluvrmenu,valjda ce bar jedan da munu do kraja..

Gol u 90+1 :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.