Кладионица

1. Sad jos viljem ili zwole da daju jos jedan. da prodje i to.
    A ajntraht imao extra sansu. Lik jedan na jedan sa golmanom i to na ivici kaznenog,znaci mogao je da ga pretrci,lobuje, plasira, al ne konj kosooki udari u golmana..

2. Пукнем јуче на офк за 3600, алооо

3. Jbg ... sve je to za ljude ... i ja sam danas pukao

4. пу!
    овај ми пао:
    аталанта пх (дошло)
    наполи х-2 (ево, пролази и то)
    лацио 1 (пролази)
    паднем на болоњу 0-2
    и чекао бих још ту
    ајнтрахт 1
    астон вилу 0-2
    и стандард 0-2.
    много био леп тикет, врло могуће да зајебе болоња само на квоти 190.

5. u jbt ... dadoše ga Groningen .... JUPIIIIIIIII!!! ima boga! i talenata moga

6. ma kakav Kaljari ... ovaj što radi u kladži se zajebao i stavio mi Palermo :)
    Valjda će izdržati još 10 minuta protiv Kijeva

7. жајк не уме да падне, јеботебог! он и кад омаши парове, радник у кладионици му преправи само да не би пао, и да после напише "жајк уме, жајк зна". кол'ко је то добра ствар јеботебог! е, и ја сад видим да ми радница није куцала болоњу 0-2, него дуплу победу на болоњу, ххехехе, погрешила кобила, и ево долази, и није ми квота 1.7 него 6, а ја нисам хтео да проверавам тикет и сад ми је добитак шездесет хиљада, а не десет! е, а замислите, избацила ми и ајнтрахт и ове друге што бих чекао и убацила палермо кеца и каљари двојку. хехехе, који је цар.

8. Što je najgore ubaci mi i neke Turke hehehhehe valjda će to da dodje ....
    neki Konjiaspor pi*ke materine ... dobitak je boli glava 800 din ahahhahahha jbg kad mi izbaci Lacio i još nekog ne mogu da se setim koga ...
    ludnica

9. Prodao zwole. jebote 5 puta sam ih jurio u 5+ i 7+,a oni ko za kurac samo 0-2 igraju.

10. Tek sad sam video da mi nije otkucao lik Ajntraht keca, nego Napoli 2.
    Opet cu se opariti! Zhajk laze - Zhajk misli da smo debili

11. Ne lažem ... Hoću momentalno izvinjenje :)
    http://www.dodaj.rs/f/E/H/17q04GdX/ne-lazem.jpg

Hteo sam da odigram ono što sam rekao ali svašta se tu izmenilo da sad ne smaram ... jbg kad nesposobnjakovići dobio da kucaju tikete ... ovog puta možda i ok prođe :)

12. Frankfurt lagano dao dva komada. PSV vodi vec 2:0.. Ako prodje inter gg3+, opet cu pasti za jedan gol mame im ga nabijem!

13. opet cu pasti za jedan gol mame im ga nabijem!

ista situacija i kod mene. Danas i juce pukoh na svih 7 tiketa, od toga 6 na golove; danas samo samdorija da je dala gol imao bih dobitni, juce Verder, pa Leverkuzen, pa Tvente, i sve na razlicitim listicima. Ne znam sta je ovo ludilo...

14. Пао сам на првој утакмици а не као обично на задњој..Гент-Бриж 2:2, ја играо 1. Сад могу на миру да гледам како ми остале утакмице пролазе. Прва следећа ми је Ростов-Рубин 2.15 квота на двојци..Рубин тренутно води 0:2.

Следећа која ми почиње у 18 сати је Кортрајк-Стандард, играо сам 2, квота 2.35.
    Да видимо хоће ли и то проћи мени у инат.

и још:

Еспањол.Атл. Мадрид 2 квота 2.00
    Маритимо-Академика 1 квота 1.95
    Лион-Бордо 1 квота 1.95

15. Zhajk ume - Zhajk zna ...
    aleksandarkg je objasnio neke stvari da se ja sada ne ponavljam
    Ovo mi je najlepši tiket od kad igram kladionicu hehehheheheh je*eš mi sve

16. Ја бре не могу да изађем тикет, једно време сам излазио стално и онда одиграм са једним другом по пола, и ту добијемо. Од тад као да ме неки малер прати..и то годинама.

Чак сам играо и оно ко први полази са центра и ту изгубио. Не знам шта више да играм.

17. ĐE SI ZHAJK... sad te pare pa u kurvanje i na džonija šetača :D