Sad jos viljem ili zwole da daju jos jedan. da prodje i to.
A ajntraht imao extra sansu. Lik jedan na jedan sa golmanom i to na ivici kaznenog,znaci mogao je da ga pretrci,lobuje, plasira, al ne konj kosooki udari u golmana..
пу!
овај ми пао:
аталанта пх (дошло)
наполи х-2 (ево, пролази и то)
лацио 1 (пролази)
паднем на болоњу 0-2
и чекао бих још ту
ајнтрахт 1
астон вилу 0-2
и стандард 0-2.
много био леп тикет, врло могуће да зајебе болоња само на квоти 190.
жајк не уме да падне, јеботебог! он и кад омаши парове, радник у кладионици му преправи само да не би пао, и да после напише "жајк уме, жајк зна". кол'ко је то добра ствар јеботебог! е, и ја сад видим да ми радница није куцала болоњу 0-2, него дуплу победу на болоњу, ххехехе, погрешила кобила, и ево долази, и није ми квота 1.7 него 6, а ја нисам хтео да проверавам тикет и сад ми је добитак шездесет хиљада, а не десет! е, а замислите, избацила ми и ајнтрахт и ове друге што бих чекао и убацила палермо кеца и каљари двојку. хехехе, који је цар.
Što je najgore ubaci mi i neke Turke hehehhehe valjda će to da dodje ....
neki Konjiaspor pi*ke materine ... dobitak je boli glava 800 din ahahhahahha jbg kad mi izbaci Lacio i još nekog ne mogu da se setim koga ...
ludnica
Hteo sam da odigram ono što sam rekao ali svašta se tu izmenilo da sad ne smaram ... jbg kad nesposobnjakovići dobio da kucaju tikete ... ovog puta možda i ok prođe :)
ista situacija i kod mene. Danas i juce pukoh na svih 7 tiketa, od toga 6 na golove; danas samo samdorija da je dala gol imao bih dobitni, juce Verder, pa Leverkuzen, pa Tvente, i sve na razlicitim listicima. Ne znam sta je ovo ludilo...
Пао сам на првој утакмици а не као обично на задњој..Гент-Бриж 2:2, ја играо 1. Сад могу на миру да гледам како ми остале утакмице пролазе. Прва следећа ми је Ростов-Рубин 2.15 квота на двојци..Рубин тренутно води 0:2.
Следећа која ми почиње у 18 сати је Кортрајк-Стандард, играо сам 2, квота 2.35.
Да видимо хоће ли и то проћи мени у инат.
Zhajk ume - Zhajk zna ...
aleksandarkg je objasnio neke stvari da se ja sada ne ponavljam
Ovo mi je najlepši tiket od kad igram kladionicu hehehheheheh je*eš mi sve
Ја бре не могу да изађем тикет, једно време сам излазио стално и онда одиграм са једним другом по пола, и ту добијемо. Од тад као да ме неки малер прати..и то годинама.
Чак сам играо и оно ко први полази са центра и ту изгубио. Не знам шта више да играм.
Sad jos viljem ili zwole da daju jos jedan. da prodje i to.
A ajntraht imao extra sansu. Lik jedan na jedan sa golmanom i to na ivici kaznenog,znaci mogao je da ga pretrci,lobuje, plasira, al ne konj kosooki udari u golmana..
Пукнем јуче на офк за 3600, алооо
Jbg ... sve je to za ljude ... i ja sam danas pukao
пу!
овај ми пао:
аталанта пх (дошло)
наполи х-2 (ево, пролази и то)
лацио 1 (пролази)
паднем на болоњу 0-2
и чекао бих још ту
ајнтрахт 1
астон вилу 0-2
и стандард 0-2.
много био леп тикет, врло могуће да зајебе болоња само на квоти 190.
Eo moj tiket i moje prejake kvtoe
http://www.dodaj.rs/f/N/jO/2bbQiDfb/capture.png
u jbt ... dadoše ga Groningen .... JUPIIIIIIIII!!! ima boga! i talenata moga
Pao si na kaljari.
ma kakav Kaljari ... ovaj što radi u kladži se zajebao i stavio mi Palermo :)
Valjda će izdržati još 10 minuta protiv Kijeva
жајк не уме да падне, јеботебог! он и кад омаши парове, радник у кладионици му преправи само да не би пао, и да после напише "жајк уме, жајк зна". кол'ко је то добра ствар јеботебог! е, и ја сад видим да ми радница није куцала болоњу 0-2, него дуплу победу на болоњу, ххехехе, погрешила кобила, и ево долази, и није ми квота 1.7 него 6, а ја нисам хтео да проверавам тикет и сад ми је добитак шездесет хиљада, а не десет! е, а замислите, избацила ми и ајнтрахт и ове друге што бих чекао и убацила палермо кеца и каљари двојку. хехехе, који је цар.
Što je najgore ubaci mi i neke Turke hehehhehe valjda će to da dodje ....
neki Konjiaspor pi*ke materine ... dobitak je boli glava 800 din ahahhahahha jbg kad mi izbaci Lacio i još nekog ne mogu da se setim koga ...
ludnica
Prodao zwole. jebote 5 puta sam ih jurio u 5+ i 7+,a oni ko za kurac samo 0-2 igraju.
Tek sad sam video da mi nije otkucao lik Ajntraht keca, nego Napoli 2.
Opet cu se opariti! Zhajk laze - Zhajk misli da smo debili
Ne lažem ... Hoću momentalno izvinjenje :)
http://www.dodaj.rs/f/E/H/17q04GdX/ne-lazem.jpg
Hteo sam da odigram ono što sam rekao ali svašta se tu izmenilo da sad ne smaram ... jbg kad nesposobnjakovići dobio da kucaju tikete ... ovog puta možda i ok prođe :)
Frankfurt lagano dao dva komada. PSV vodi vec 2:0.. Ako prodje inter gg3+, opet cu pasti za jedan gol mame im ga nabijem!
ista situacija i kod mene. Danas i juce pukoh na svih 7 tiketa, od toga 6 na golove; danas samo samdorija da je dala gol imao bih dobitni, juce Verder, pa Leverkuzen, pa Tvente, i sve na razlicitim listicima. Ne znam sta je ovo ludilo...
Пао сам на првој утакмици а не као обично на задњој..Гент-Бриж 2:2, ја играо 1. Сад могу на миру да гледам како ми остале утакмице пролазе. Прва следећа ми је Ростов-Рубин 2.15 квота на двојци..Рубин тренутно води 0:2.
Следећа која ми почиње у 18 сати је Кортрајк-Стандард, играо сам 2, квота 2.35.
Да видимо хоће ли и то проћи мени у инат.
и још:
Еспањол.Атл. Мадрид 2 квота 2.00
Маритимо-Академика 1 квота 1.95
Лион-Бордо 1 квота 1.95
Imam tiket
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1086-8956200-1020
Zhajk ume - Zhajk zna ...
aleksandarkg je objasnio neke stvari da se ja sada ne ponavljam
Ovo mi je najlepši tiket od kad igram kladionicu hehehheheheh je*eš mi sve
Ја бре не могу да изађем тикет, једно време сам излазио стално и онда одиграм са једним другом по пола, и ту добијемо. Од тад као да ме неки малер прати..и то годинама.
Чак сам играо и оно ко први полази са центра и ту изгубио. Не знам шта више да играм.
ĐE SI ZHAJK... sad te pare pa u kurvanje i na džonija šetača :D