Кладионица

1. Poslednji pozdrav za Saru F.

2. idi u kladžu Maloletničeeee i pokupi im sveee pareeee ...

3. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1451-6868004-1021

I na drugom sam odigrao 2+pp .. Četiri od šest tekmi. Osećam da će da padne neko tepanje sa golovima..

4. Sanše, Zenit-Milan...ja bih to izbego

5. Morao sam, znaš kad ti nešto govori. Sinoć mi je to govorilo nemoj konju da bi odigro na Bajerna i nisam. Al me zato Galata sjeba..

6. Bijo sam vec, nalupa se svega I svacega, igrao za danas, cetrvrtak, petak I subotu I nedelju, dobitak 20 tisuca :D

7. Dortmund 1-1i3+
    Real 2-2i3+
    Zenit 3+
    Malaga 2
    Salke 2-3...

8. кијев 1
    порто Х
    шалке 1Х
    арсенал 1
    андерлехт Х
    арапи 1
    реал 2

АЈДЕ ДЕДЕР ДАЈ ПАРЕ ВАДИ МЕ ИЗ ГОВНА!

9. Јуче два друга и ја одиграли тикет са три прелаза (свако по један) и ставили по 10 динара :Д Тај тикет је био много ближи него други пун "сигурица"...

Данас сам бацио један с ногу, баз много размишљања:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1012-7185524-1021

Ставио читавих 60 динара и надам се величанственом добитку од 970 рсд.

10. мој 200 ђунти, добитак 2700 ако ме усере... исто без много размишљања, ионако су зајмљене паре, моје остадоше јуче на Бајерн :Д

едит: један од ова два икса има да ме ујебе, пајшта сам реко...

11. dinamo kijev 1
    porto x2
    šalke 1
    real 2
    siti 1

12. buri, Porto je kec, nije dvojka. Kuci igra...

13. ma igrao sam x2 na psg

14. Real 3+
    Arsenal 3+
    Siti 3+
    Šalke 2+
    Dinamo 2+
    Andrleht 2+
    Porto 2+

Kvota 7.5, za 500 kinti.

15. Сити 4-6
    Арсенал 4-6
    Псж 3+
    Шалке 1
    Реал даје 2+ у другом пол.
    70 кинти добитак 3880...вредело је покушати.

16. ја одиграо један, а сад ћу и да препишем буријев тикет, вероватно, таман имам времена.

17. Прошо ми Милан 2, Звезда 2, Малага у гостима води 2:0, још само овај ПСЖ да умуља за неку вајдицу

18. одоше паре због арапа глупих, али уби их Дортмунд!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.