Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
мешчини да ође сви пукосмо...
Ja cekam arsenal bilo ko da da gol. Uvatio milan 2, zvezdu, malagu i dinamo kijev.
како је Балотелара бацио Вајденфелера! брука! ко мајмуна!
Jebem ti mrtvi PSŽ kad sa onakvim timom gube od Porta bez Hulka...
мислио сам да ће да ме ујебе један Х мене ујебаше оба и арапи гратис
I mene na drugom sjeba psg, uvatio real2 x mancester i salke i cekao psg za 60€.
Само Сити омаших. Кад сам видео да ће курац мој да победе, е у том тренутку сам пожелео да их Дортмунд докрајчи. Јебем им матер, како се извукоше.
Допуна: А видите Предражињов тикет... Није ово наше вече.
Pa kako neće kad se ovaj smorio k'o zmajčina na 20 kvadrata. Jebote, čo'ek sve brani ceo meč i onda onakav penal. E jebem ti ja slepce. A onaj Levandovski šta sve promaši, jebote... Meni ortak reče sumnjam da će da ga da, ja mu na to rekoh 20 glava da imam, svih 20 bih dao u zalog da će da ga da. Ali opet neki kurčevi rezultati i to ti je... Videću sutra da stavim neku srednje-očajnu kintu vrste 500 kinti na neke sigurice, pa ako to ne uđe, vraćam se tiketima samo i isključuvo samo po 30 i 50 kinti i ćao.
Sutra mora vadjenje opasno da padne, dimam sta da popijem za vikend. Ovih nedelju dana haos, nula tiketa prodja.... Vim da ni kodvas ukuci nije nista svetlije.
Eeeeeeeeeeeee daaaaa breee, šta sam zaboravio da vam kažem, bar vama koji imate neku solidnu kintu: trpajte na to da će Cedevita uzeti ABA ligu! 'Nači Zvezda im neće biti takva konkurencija sa ovakvim trenerom sigurno, a i da dovedu nekog baš dobrog, ove careve trenira Boža Maljković jebote! A u ekipi: Želabal, Marko Tomas, Lukša Andrić, Vlado Ilijevski... Ma neverica. A kaže mi ortak da im je Ilievski 2. plej, da im je prvi neki Amer. Ma sve u svemu, smejurija. Evo danas dobili Radnički k'o iz pičke. Patlidžan je slab ove sezone, Olimpija im je sve samo ne ozbiljna konkurencija, tako da ono... Ja ću da priložim somandera, ortak je rek'o da će staviti 2-3, tako da ćemo imati lepu zalihu na kraju sezone. Doduše, smor je to čekanje, ali neka, isplatiće se kad bude trebala kinta za more. :D Inače, ortak reče da je kvota oko 4, ako ne i jača, ali svakako ćemo da proverimo sutra.
Proveri pa javi Blejce. Nije to losa investicija.
Ma kakvi loša. Gledaću ih sigurno kad ovde budu igrali protiv Zvezde, ali u suštini, ako Zvezda fazon ne vrati Pešića, oni apsolutno nemaju nikakvu konkurenciju. Zvezda jeste napravila prilično dobar tim, ali nije to to čim to već sad škripi. Ako je kvota oko 5, jebeš mi mater ako ne stavim i 2 somandera i aukurac.
Квота 5 да ће да заврше као 1. на табели на крају лигашког дела или да ће победити на фајнал фору/ејту?
E vidiš, treba i to da proverim, jebote. :D Aj kad proverim, javljam vam. Ma ja ću da igram da će pobediti na Fajnal foru/ejtu, kako već, jer stvarno mislim da su prejaki.
Evo par predloga za danas.
Njukasl, Klub briz i minhengladbah 1, Liverpul x. Kvota oko 32.
Rozenborg x, atletik bilbao 2,Twente 2, lion i inter 2( ja igrao dvojke mada ne znam koji mi je sugaviji tim od ta dva).
Klub briz x/1, napoli x/2 i bilbao x/2
Studgart x/2, totenhem x/2 i sporting x/2.
Ove sigurice nisam nabrajao to znaju svi otprilike a mislim da ce bas dosta utakmica da bude od 2 do 3 gola (Leverkuzen, levante, partizan, lion, steaua, klub briz, minhengladbah).
Ja sam napravio tikete preko mozzarta,kad uplatim okacicu, valjda cu stici do 6 :)
Imam jedan za 100 kinti kao realan, i dva po 50. Jedan je dp2+ a drugi je 2GG
Baš i nemam nekih ideja za ligu evrope. Pokušao sam nešto (po meni) najrealnije.
Oba su po 100 dinara:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-2794411-1021
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3949924-1021
Рубин-Партизан X2 2,9
ПСВ-Наполи X2 1,7
Спарта-Атл. Билбао 3+ 1,8
Ливерпул-Удинезе X2 2,3
Њукастл-Бордо 1 2,4
1е добитак 82е
Чисто да имам шта пратит
Ja igram na Njukasl makara poslednje pare za leba ostavio. Svaku utakmicu protiv bordoa, majku li im jebem šovinističku na koju li su foru prošli jebem li im seme.
Koja je kvota na Rubin?
ako je preko 1.60 stavljam sve pare koje imam trenutno
slobodno :)