Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
rubin 1-1 3+,inter 2 i 3+,tvente 2 i videoton 3+.
Inter izvodi drugu postavu.
Dedzon ... jbg
Za danas ovo:
Tiket 1:
NJUKASL - BORDO 1
HANOVER LEVANTE X-1
LACIO-MARIBOR 1
ANŽI JANG- BOJS 1
Tiket 2
Rubin - Partizan 2+ dp
Nefči - Inter 2+dp
Hanover - levante 2+ pp
Uzdravlje!
razlog vise da izgaraju.
Inter izveo drugu postavu, i jebe.
Puče ovaj tiket sa golovima,a ovaj drugi se još drži,a verovatno ću da puknem i na njemu ... boli me tuki ... uvek ima neki siguran koji dođe >>>> Rubin 1 i Inter 2
500 uplaćeno 1.000 i nešto dobijeno ... šteta što nije Rubin bio barem 1.60 kao inter u nekim kladžama ... onda bi sevale mnogo veće pare ... ovako mi bilo glupo jes da sam siguran 100% (ko i svi što su bili ... samo onaj ko je malo mentalno zaostao ovo nije igrao danas za neke veće pare) ali glupo kad vidim tako male kvotice.
Распали Спортинг ме у недељу дана изјебе по други пут већ. Лацио сам пао исто. Изгинух стандардно. Ал није нормално како Хановер погодим сваки пут кад га играм, опалио сам гг3+. Већ можда 6-7 пут да их погодим, од сад ћу само на њих да играм, фикс неки и ћао здраво.
Hanover me ove sezone nije nijedanput izneverio ... neće verovatno ni sad
Ekipa koje igra fenomenalno i po meni najbolje igra ovu sezonu od svi timova u evropi ...
a jebe* mu mater nemaju neka imena u timu ali su dobro uigrani (kao i svaki nemački klub) nema kod njih filozofije ... zna se čiji je čiji posao i oni to odrade vrhunski ....
Pitanje je bilo kad će da spuste manje kvote na Hanover jer ove sezone sve neke preko 2.20 na njih,a deru sve 3,4 nula ... popustiće oni kad tad ali svejedno fenomenalni su
за мене има наде још 15 минута ако га умува мртви Лион
едит: сацам видо да и Леверкузен јебени мора гол да меће
Nije valjda da si igrao na Lion (jaooooooooo šta je vama ljudi )
Nešto sam danas objašnjavao Je*aču na četu u vezi tog meča
Mislim ima još 10 minuta ali pored toliko sigurni utakmica ne vredi rizikovati na LIon koji nije više kao onaj stari Lion,a i loši su uvek bili u gostima.Dok dotična ekipa koja je domaćin nije nimalo naivna
Mojne bre igrate na Sporting, ljudi su se raspali totalno jebote. Meni ortak, čini mi se pre 2 kola, reče da Sporting mora da dobije, a stvarno im je baš trebala pobeda, i ljudi remiziraše kod kuće čini mi se. Ne znam stvarno šta im je, ove godine ne pratim Portugalce, tj. jako slabo.
Aj mi navedi 3, a da nisu Rubin i Inter. Lacio je jedna, Bazel i Genk gg je po mom mišljenju bila sigurica, ali ni to nije sigurica vrste Šiti kod kuće protiv Norviča. Smešno je kakvi sve rezultati dolaze. Evo mog pokušaja:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-5458736-1021
Hanover
Anži ... hoćeš još ... dolazi realno nemoj zajebavati
i zabi ga Lion ipak na kraju ali sam bio ubedjen da će kiksnuti
Lioooooon idemo jos samo dve tekme
Ha, uđe Lion. :D Pa dobro, jes' Anži bio sigurica, ali ne bih se složio za Hanover, baš zato što je Levante ove sezone skroz blesav i već su se 2 puta opasno vraćali. Ali da odlično igraju, igraju. Ne znam brate, prošlo kolo Bilbao usrao žestoko, evo sad opet pukoše, još neko je isto fejlovao, mrzi me sad da tražim rezultate, ima stvarno svega.
Ja još čekam Njukastl za lepe parice
Srećno Maloletniče večeras
Prođe mi i Hanover!
Idemooooooo!
Još samo četir tekme...
Hvala Zhajk, bice dobro valjda ajmooo
прошли и Леверкузен и Лион!!! још Ливерпул на Х Атлетико на 1 Наполи на 2 и 0-2 и Њукасл 1 и ГГ БИЋЕ ПАРА ЈОШ САМ У ИГРИ!!!
Uh ove godine me mrtvi portugalci sjebali trista puts, 'nomad porto me sjebo isto. Ja cekam jos atletiko i marsej za 25 igrao anzi, lacio i inter za 5 €
Pare su već gotovo legle na račun
Zhajk me - Zhajk zna