Ko poslednji pobednik 59

1. E,bem li ga,Mici-takva sam celog života! ;)
    A to mi donosi samo dobro,nisam interesantna nekim osobama koje ne misle tako,pa me ostavljaju na miru! :)

2. Ма кул, мислим нисам ни ја зла далеко од тога, и драго ми је што те заобилазе лоше особе...али ја их прво мало дрндам пре него што ме батале :))))

3. Sto ne valja? o.O
    Meni bas lepo ovako, ne diram nikog, mene niko ne dira, a i ako me neko bocne ja ga izbrisem iz glave i eto... :))

4. Ма онако, биће некога ко не батаљује лако, па да му мало покажеш чија мајка црну вуну преде...оно ја само због тога ти кажем. ;)

5. Ma takve osobe samo jednom spustis ili krvnicki pogledas i ostave te, retko kad to koristim, ali upali svaki put! :)

6. Mhm, slazem se Pufnice...ali ja se ponekad koljem dok ne pobedim :))))

7. A volis ti da se raspravljas, m? Priznaj!! :))

8. Jao,sutra putujem sa sinom na kontrolu u BG..sva sam blesava,a skuvaćemo se ko pilići..uf!
    Tako sam nervez!!

9. Gogice, kakvu kontrolu ako nije tajna?
    Pufnooo..provalila si me! :D

10. Pa,operisao je bruh,on to podnosi dobro,al' sam ja,kad je on u pitanju-luda od brige!

11. Mici, znala sam!! :D
    Gogo, a odakle si?

12. Pa sta da ti kazem, ista si kao moja keva...samo opusteno, ako ej vec sve ok nemoj da se sekiras bespotrebno...:)
    Pufnice :P :]]]]

13. Pa sta da ti kazem, ista si kao moja keva...samo opusteno, ako ej vec sve ok nemoj da se sekiras bespotrebno...:) CP Micine izjave... :)))
    Uuu, po ovim slikama sto videh na Google-u lepo mesto... :)

14. Ma,videću ja vas kad budete mame,eeeee :))
    Svaka keva je takva,Mici :)

Ajd' laku noć,sutra ustajem u p e t! :)

15. Noc Gogo, nemoj brigas... :)
    Mici, ti kad krenes da obilazis dragu nam Srbiju nece niko moci da te stigne. :))

16. Laku noc Gogoo..:)))
    Pufnice, od Cacka cu da krenem, mojne da brines! :D

http://i1.trekearth.com/photos/29985/cacak-most-na-moravi.jpg

17. Keeej!! :)) Slikano sa sivog solitera, divan pogled odatle! :)
    Moram na branu da te odvedem, tamo je najlepse... :)

18. Joooj, e bas bih volela da vas upoznam sve iz Cacka lljudiii1!!! :)))))
    A posebno Pufnicu i Kostju :*

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.