Godišnjica

1. E pa, ljudi, danas slavim godinu dana od kako sam ovde.

14. Decembar je moj Vukajlijanski rođendan.

Možete i Vi na ovoj temi da slavite svoje Vukajlijanske rođendane. :)

2. Srecan rodjus Barr! Sve naj naj i do jaja. Evo od mene (kao poklon) imas NE davanje minusa na danasnji dan! :-))

3. :D sviđa mi se ova tema.....

Barracuda evo želim ti, od srca, da nas čuvaš tako dobro kao i do sad od svih hejtera, spamera i ovih što vole Chuck Norriss.a .... :DDD
    .... a fala bogu ni inspiracije nikada da ti ne nestane i maštovitosti ne fali....

4. meni bio drugog oktobra....

5. Мени је сутра први рођендан на Вукајлији :)

6. Ladno... Ja imam osecaj kao da si dve godine na sajtu.

7. Лит, верујем ако би ми негде на профило писало "време проведено на сајту" да би и било толико колико ти кажеш :)

8. Srećna godišnjica Maki =)

9. E vidi stvarno, Maro jos 39 godina i ides u penziju, jes da nista nisi umesila al ajde cestitam i ja :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.