U čemu je fazon sa ženskim osobama i crno-bijelim avatarima? Svega mi, tipa 85% ženskih avatara koje sam vidio u životu su blekendvajt. Eno, i neka autorica (ako je vjerovati samoidentifikaciji) iz nedavno aktivnih, pogodite koja joj je šema boja na avataru. Da su neka druga vremena pa da i neko žensko zađe ovdje da ono samo objasni.
Можда зато што добро изгледа филтер?
Ne znam, žene se više lijepe na nj, česti su im i oni gdje ženska puši (cigaretu, naravno). Imaju i muški svoje klasike, šta znam, likovi iz stripova i tako to, ali nisu ni blizu tako česti kao kod žena.
Da li je A1 ćaci firma, tj. da li vredi prelaziti kod njih ako čovek baš ne želi da plaća MTS/Jetel kartelu?
ako ćiviš pored njihove antene i ne mrdas nigde onda je ok
Jbg, moram da mrdam :)
U Jetelu sam još od Mobtela, nisam nezadovoljan uslugom, ali ih ne mirišem otkako su se uortačili sa MTS-om.
bio na dve dine u a1 pa se vrno nazad u jećel. Imace svi oni su uortaceni gledaj svoju bulju prijatelju
Ako oces za 1000 din svega bez ugovora imas zexov globaltel na mts platformi da mu placas za belo
Вип је најмање три класе изнад мтс и теленора сигурно
Мислим да се сви жале на мтс и теленор а на вип нико никад, паметном доста!
po čemu?
mts su ona klasična ćaci govna goveda koji samo da ti uzmu pare i da te pljunu samo retard može sa njima da potpiše bilo šta
ove druge dve su u odnosu prema klijentu egal, stim da je jećelova usluga kvalitetnija. Dosta su se probugarisali od kada su ih ovi preuzeli i jebali bi se za dinar al infrastruktura je dobra oduvek vs a1 koji ima bednu pokrivenost.
e da i ako oces da im spustis cenu samo podnesi u drugoj mreži zahtev za prenos sve će ti dati samo da ostanes u mrezi kao na onim tv prodajama
По томе што их не држе наши цигани него дингоспови из аустрије
Ја немам.