Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Да ли постоји (или сам ја утриповао) тема где су људи правили компилације спавачке музике ( саксофони и то)?
Нисам видео на музичком подфоруму...
Постављајте разноразна питања
"ova tema ima previse tema i usporava sajt"
Да ли ово значи да ће свака тема са 3000 страница бити закључана и зашто немаш више од 10 евра да платиш за сервер?!?/
nema on leba u crevu, a kamoli deset evra za dodatni hadede.
iskr velika je sansa za ovim scenariom.
Neki taf posao se zadesio u midtajmu, ubijena volja za ćivotom, dođeš kuči oko desetke kopaš po serveru za nekim defkama koji se izbriso svojom gluposti, oces zaradis neke pare jerbo "imaš nekoć veliki i ozbiljan sait" pa što da se stvar ne oživi. Nista lepse nego raditi od kuce.
Onda krenes redizajn paf paf nove posete eksponencijalni rast paf paf meleonske posete lokovanje tema paf paf...
хаахаха хахахаха хахахахахахаа
Ео једно питање на које нисам добио одговор, иначе питање са прошле теме.
је л зна неко како се зове она дефинија која описује имена предузећа у југославији?!?!
Jovore es iso na proteste vcrs?
Jovore el dolaziš u Sr Mitrovicu na snsretenje?
Jovore el stigo Vučela, el drkate kurčić
Udara ceznju Jovor...
Jovor, gdje si? (Šta mi radiš, šta mi radiš)
Jovor, s kim si? (Svaki dan, dan, dan)
Možda s jebač (Šta mi radiš, šta mi radiš)
Pliduu nisi (Svaki dan, dan, dan)
Emma danas? (Šta mi radiš, šta mi radiš)
Kamala juče? (Svaki dan, dan, dan)
Vacce muče (Šta mi radiš, šta mi radiš)
Chatgpt tuče (Svaki dan, dan, dan)
Morao sam tel da resetujem na fabrička, kako da blokiram reklame na yt aplikaciju, ne u brauzeru?
Android je, nije ios
ne znam da moze na yt app da se blokiraju reklame
Ojoj, ja tek sad vidim šta se pisalo na ovoj temi... hahaha... :)
Jbga, nije me bilo na sajtu.