Напишите неку комичну лаж о аутору изнад 18

1. Tja, evo i Urosa, kasni...

Uros se otvoreno lozi na Cakanu.

2. Џер је наследство спискао на наручену епизоду Симпсонових у којој се појављује као Деус екс махина

3. Uros nije pozeleo da me izjedu severnoafricki mravi ubice zato sto sam grubo upao u igru i oterao Cakanu.

4. Џер се спонтано запалио док сам читао његове лажи.

5. Uros je cekao da ja zaspim kako bi me ogovarao iza ledja.

6. Uroš nariče nad posmrtnim ostacima Jerichoa i sprema roštiljčić na tom žaru, sve kukajući.

7. Лалабај певуши и ређа тањире док ја роштиљам.

8. Lullaby je dosla na ovu temu da bi se ogrebala o rostilj.

9. Jericho i Uroš će se pobiti oko bataka. Jerichoovog.

Vidjeh ovo, Uroše: http://vukajlija.com/smogosinteza/192266
    Inspiracija? :)

10. Лалабај игра карте са луткама из излога, дере их до голе пластике.

Са оне игре контрирања, почео сам нешто да пишем па сам смислио тај израз. Оплеменио сам је.

11. Uroš ih poslije obljubljuje tako potučene i oderane.

Jericho, ako si tu, bila je jedna situacija za tebe: http://vukajlija.com/istina-izazov/191779#comment_481028

12. Lullaby drzi agenciju za lutke sa naslovne strane.

13. Marcipan je moja najbolja lutka. Skida se do plastike!

14. Lullaby je alergicna na plastiku pa zato tera lutke da se skidaju.

15. Марципан је професорка на Академији за додоле.

16. Uros je asistent na katedri za carobne napitke.

17. Марципан замало да оде у затвор јер је продала покварен љубавни напитак, голупчићи су добили пролив.

18. Uros je morao da pojede golupcice da mu ministar prosvete ne bi ukinuo omiljenu katedru.

19. Marcipan prevodi gladne preko vode.

20. Мајав дресира мечке за вашар.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.