Напишите неку комичну лаж о аутору изнад 18

1. Цакана кармином пише љубавне поруке по комшијским аутомобилима па после слуша свађе у згради.

2. Uros svoja kola parkira u garazu i stavlja 3 katanca da bi izbegao nelagodnosti sa suprugom.

3. Цакана оставља поруке на колима моје супруге да бих ја помислио свашта.

4. Uros bije zenu jer sumnja da ga je prevarila sa mnom.

5. Цакана хоће да ме ухапсе јер бијем жену, па да се она ували на гајбу.

6. Uros potajno to i zeli...da bi imao bracne posete koje bi ubile dotadasnju monotonost u njegovom bracnom krevetu.

7. Цакана ми намерно жвалави жену док причамо преко стакла да ми отежа дане у мардељу.

8. Ne,Uros se bas pali na zenski hot poljubac,uziva sa druge strane stakla..:)

9. Па зато сам и написао да ми отежаш хахахаха

Цакана добро лаже.

10. :P

Uros je komponovao 4 opere koje se pustaju na rts-u u podne.

11. Цакана и моја жена се спајају у дивљој пожуди док слушају моје опере.

12. Uros drzi prodavnicu sexualnih pomagala,i takoce sobu u okviru prodavnice za isprobavanje istih.

13. Цакана мисли да продајем воће јер у каталогу пише крушка.

14. Uros pravi divno slatko od krusaka,i ima 48 zlatnih medanja sa takmicenja "Sam svoj kuvar".

15. Цакана ставља слатко од крушака на бурек.

16. Uros moze da jede burek samo ako je zavijen u foliju.

17. Цакана има фобију од павлаке.

18. Ne,kad mi kazu da sam slatka to mi 1. padne na pamet...:D

Uros je kao mali bio "namcor" ulice.

19. Нисам зато написао али оно, ако си се нашла лепо. Дакле слатка си?
    Јесам, није лаж.

Цакана прави вуду лутке од кромпира.

20. Pokusaju da me podmite sa tim kompimentom,al dzaba kad je meni samo hrana u glavi...:D

Uros skida odecu sa mojih lutki i przi krompir za rucak.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.