Напишите неку комичну лаж о аутору изнад 18

1. Лалабај woli da pleshe sa usisivachem...

2. Nikola ide u lov na meduze.

3. Cakana je zauzeta prebrojavanjem šerpi, lonaca i tiganja, jer tako dolazi do dobitne kombinacije za loto.

4. Lullaby pre nego sto uplati tiket vec smislja sta ce da kupi od dobitka.

5. Cakana nagovara bakute iz komšiluka da poručuju Oriflame kreme za podmlađivanje, jer ona radi sa tim katalozima.

6. E bas nije...radim sa Avonom...:)

Staklena bakutama prodaje koku mesto lekova.

7. Cakana prodaje dobro očuvane bakute.

8. Lullaby bakute podmicuje besplatnim akcijama i prodaje u belo roblje.

9. Cakana je Lullabin menadžer i uzima 70% od svake transakcije.

10. Staklena nam je najbolja musterija.

11. Cakana je iz gramatike engleskog jezika najbolje savladala if rečenice, pošto je ucenjivala mušterije koje nisu redovno plaćale. :)

12. Staklena je u skoli bila najbolja iz vladanja,imala je 3(Ckalja).

13. Cakana nosi klovnovski nos da bi sakrila najnoviju bubuljicu-izdajicu koja je pretila da odgonetne misteriju nestale čokolade iz vitrine. :)

14. Joooj da je na nosu lako bih...neko mi na usni iskocila.Ne znam dal je herpes...mamu mu.
    Staklena u fiokama za escajg drzi vatreno oruzije.

15. Stavi pastu za zube, za svaki slučaj. Isušiće je makar.

Cakana je u alkoholisanom stanju jurila i stigla belog zeca. Kad se otreznila, skontala je da nije beo već crn, i da nije zec već puž golać. :)

16. Staklena je za to vrijeme odnijela svu moju i Cakaninu zaradu.

17. Lullaby u slobodno vreme dresira komšijskog psa da uništi vlasniku kućne papuče kad god ovaj ugasi svetlo.

18. Staklena je dala otkaz Luli, pa otud slobodno vrijeme i iskaljivanje bijesa na komšiji, Stakleninom ocu.

19. Лулабај има три фрижидера.

20. Hipnos je ispraznio obatri frižidera juče.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.