Напишите неку комичну лаж о аутору изнад 18

1. remorker traži "deda mraz" odelo na snižeju već od danas

2. Jer mi je Tas Dja rekla da me ono otvara u struku.

3. Реморкер ради у обезбеђењу локалног драгстора.

4. Uroš radi u obijanju lokalnog dragstora.

5. uroš je inventar tog istog dragstora iz kog remorker mora svako veče da ga išutira napolje jer dobrovoljno neće da izađe

6. Lullaby peva na plejbek pesme jelene karleuše.

7. Manijak ima trudnički stomak.

8. Lullaby ima stomak sa četiri vimena.

9. Сторм грми и сева.

10. Uroš nosi čizmu na glavi kad ide na mečeve LŠ.

11. Сторм је села на жваку коју сам залепио на столицу.

12. Uroš je vratio žvaku u usta kad sam ja ustala.

13. Сторм ју је после тога пронашла у својој коси.

14. Uros je kao pauk. Samo sto on svoj plen hvata zvakom.

15. r00 игра кошарку дињом.

16. Uroš igra fudbal s reketom.

17. Сторм храни мачке буреком.

18. uros redovno salje recepte njegove pite od blata svim kulinarskim casopisima

19. janpi piše ode crvljivim pacovima.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.