Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Марципан је ветеринарка.
Uros ne voli da prica pa ima srece sto su njegove bolesti lako prepoznatljive.
Марципан поставља дијагнозу топљењем леда.
Uros lecenje ugljevljem svrstava u tradicionalnu medicinu.
Марципан је била факир у прошлом животу, зато сад седи на грабуљама и кулира.
Uros se seca svih svojih proslih zivota, pa mu sada ne trebaju druga iskustva osim teleportacije.
Марципан се једном вратила кроз време, али као за инат на том месту је стајало дрво, једва је главу сачувала.
Uros ima supersonicni vremeplov, na benzin.
Марципан се избедачила скроз, јер ја сад морам да идем.
Uros mora da se teleportuje, i ja mu srecu zelim, i porucujem mu da pazi na drvo!
Марципан је ишчупала дрво кад је налетела на њега, па се сад живцира јер је могла да ми приреди првокласно изненађење.
Da, ja sam iscupala drvo.
Марципан добро лаже.
Uros ne veruje da ja dobro lazem.
Марципан држи игру под контролом.
Uros voli kontrolu isto koliko i veterinare.
Марципан воли Контролу, то јој је омиљена група.
Uros jedino u grupi funkcionise, tada je sve pod kontolom, niko mu ne moze oduzeti njegovu masinu za putovanje.
Marcipan grli momke iz obezbeđenja na festivalima. :)
Марципан је тркнула до продавнице у костиму Црвенкапе, заборавност чуда чини.