Ko nije čuo, par zvučnijih transfera na samom kraju zimskog prelaznog roka. Tores u Čelziju, Kerol u Liverpulu. Par dana ranije i Suarez potpisao za Liverpul. Konačno imaju dva pristojna napadača. :) Takođe, od jačih transfera, Džeko u Sitiju i Bent u Aston Vili a Čelzi doveo štopera Ruiza iz Benfike.
Čisto da napomenem, ako neko hoće da pravi rokade. :)
Za mene je kraj u Vukajlija ligi. :)
Dok se u VukajlijaKlasik držim na pristojnom osmom mestu (nisam poslednja! Woot! Woot! Woot!). :Đ
Ak' se bude opet igralo, javljam se. Valjda će biti bolje sledeće sezone.
'Oću li dobiti i poklon paketić sa slatkišima? :( I hoću da pozdravim mamu, tatu, baku, deku, i drugu baku i deku, i učitelicu, i celo drugo jedan, i Jelenu i Jovanu i Anđeliju i ostalo moje društvo, i celu moju školu... :)
'Oću li dobiti i poklon paketić sa slatkišima? :( I hoću da pozdravim mamu, tatu, baku, deku, i drugu baku i deku, i učitelicu, i celo drugo jedan, i Jelenu i Jovanu i Anđeliju i ostalo moje društvo, i celu moju školu... :)
ahahahaha...Obavezno, evo ceo paketić čokoladica ZAZA za tebe (koje predstavljaju ove kidy čokoladice, jer draga storma iz drugo jedan, zazu nisam našo)...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Hvala. Srećna i tebi, brate! :)
Јел зна неко кад Џеко потписује за Сити, односно кад ће кренути да игра?
Немам појма. Али си ме подсетио да проверим шта сам урадио у претходна 2-3 кола...
Њукасл јебе.
5:0
oću ja malo da nolajferišem
Сви су добродошли.
Најбољи сам, једини имам три нерешена резултата у дуелима са вуколегама.
Ја ово заборављам, а и боља је хед 2 хед лига.
Следеће сезоне ме убаците у хед 2 хед лигу да вас дерем.
Mogu samo u Klasik ligu da te ubacim...sad ti šaljem kod...valjda ga potrefim...
dolazim uskoro :)
čekamo te ko pečen lebac... :)
Ko nije čuo, par zvučnijih transfera na samom kraju zimskog prelaznog roka. Tores u Čelziju, Kerol u Liverpulu. Par dana ranije i Suarez potpisao za Liverpul. Konačno imaju dva pristojna napadača. :) Takođe, od jačih transfera, Džeko u Sitiju i Bent u Aston Vili a Čelzi doveo štopera Ruiza iz Benfike.
Čisto da napomenem, ako neko hoće da pravi rokade. :)
evo i kompletne liste http://www.telegraph.co.uk/sport/football/football-transfers/5487742/Premier-League-Transfers-January-2011.html
Електро, стижем те до краја фантазија. :)
Pffff, in your dreams.. :)
Остварио сам свој животни сан. Сад могу да мрем. :)
Ajde ljudi, kraj je, utisci!
Oćemo li ovo i dogodine?
Mislim nije kraj, ja sam u polufinalu :)
Za mene je kraj u Vukajlija ligi. :)
Dok se u VukajlijaKlasik držim na pristojnom osmom mestu (nisam poslednja! Woot! Woot! Woot!). :Đ
Ak' se bude opet igralo, javljam se. Valjda će biti bolje sledeće sezone.
Ali, odlično si se igrala :)
Čestitam, storma, ali tu možeš i bolje, još nije kraj...
Kul.
ahahahaha...Obavezno, evo ceo paketić čokoladica ZAZA za tebe (koje predstavljaju ove kidy čokoladice, jer draga storma iz drugo jedan, zazu nisam našo)...
http://1.bp.blogspot.com/_Ycifr5CliOM/TTQJ-bUH8bI/AAAAAAAAApE/Gj7bhwjrbDA/s1600/Slika075.jpg
ја ово нисам играо :(
Да издржим још два кола, па да освојим класик лигу. А испушио сам га за Вукајлија лигу, али нема везе. :)
Biće bolje :)