Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 1

1. Hvala. Srećna i tebi, brate! :)

2. Јел зна неко кад Џеко потписује за Сити, односно кад ће кренути да игра?

3. Немам појма. Али си ме подсетио да проверим шта сам урадио у претходна 2-3 кола...

4. Њукасл јебе.

5:0

5. oću ja malo da nolajferišem

6. Сви су добродошли.

Најбољи сам, једини имам три нерешена резултата у дуелима са вуколегама.

7. Ја ово заборављам, а и боља је хед 2 хед лига.

Следеће сезоне ме убаците у хед 2 хед лигу да вас дерем.

8. oću ja malo da nolajferišem

Mogu samo u Klasik ligu da te ubacim...sad ti šaljem kod...valjda ga potrefim...

9. čekamo te ko pečen lebac... :)

10. Ko nije čuo, par zvučnijih transfera na samom kraju zimskog prelaznog roka. Tores u Čelziju, Kerol u Liverpulu. Par dana ranije i Suarez potpisao za Liverpul. Konačno imaju dva pristojna napadača. :) Takođe, od jačih transfera, Džeko u Sitiju i Bent u Aston Vili a Čelzi doveo štopera Ruiza iz Benfike.

Čisto da napomenem, ako neko hoće da pravi rokade. :)

evo i kompletne liste http://www.telegraph.co.uk/sport/football/football-transfers/5487742/Premier-League-Transfers-January-2011.html

11. electrolover

Електро, стижем те до краја фантазија. :)

Pffff, in your dreams.. :)

Остварио сам свој животни сан. Сад могу да мрем. :)

12. Ajde ljudi, kraj je, utisci!

Oćemo li ovo i dogodine?

Mislim nije kraj, ja sam u polufinalu :)

13. Za mene je kraj u Vukajlija ligi. :)
    Dok se u VukajlijaKlasik držim na pristojnom osmom mestu (nisam poslednja! Woot! Woot! Woot!). :Đ
    Ak' se bude opet igralo, javljam se. Valjda će biti bolje sledeće sezone.

14. Za mene je kraj u Vukajlija ligi. :)

Ali, odlično si se igrala :)

Čestitam, storma, ali tu možeš i bolje, još nije kraj...

Ak' se bude opet igralo, javljam se. Valjda će biti bolje sledeće sezone.

Kul.

15. Ali, odlično si se igrala :)

'Oću li dobiti i poklon paketić sa slatkišima? :( I hoću da pozdravim mamu, tatu, baku, deku, i drugu baku i deku, i učitelicu, i celo drugo jedan, i Jelenu i Jovanu i Anđeliju i ostalo moje društvo, i celu moju školu... :)

16. 'Oću li dobiti i poklon paketić sa slatkišima? :( I hoću da pozdravim mamu, tatu, baku, deku, i drugu baku i deku, i učitelicu, i celo drugo jedan, i Jelenu i Jovanu i Anđeliju i ostalo moje društvo, i celu moju školu... :)

ahahahaha...Obavezno, evo ceo paketić čokoladica ZAZA za tebe (koje predstavljaju ove kidy čokoladice, jer draga storma iz drugo jedan, zazu nisam našo)...

http://1.bp.blogspot.com/_Ycifr5CliOM/TTQJ-bUH8bI/AAAAAAAAApE/Gj7bhwjrbDA/s1600/Slika075.jpg

17. ја ово нисам играо :(

18. Да издржим још два кола, па да освојим класик лигу. А испушио сам га за Вукајлија лигу, али нема везе. :)

19. Да издржим још два кола, па да освојим класик лигу. А испушио сам га за Вукајлија лигу, али нема везе. :)

Biće bolje :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.