![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Па да, пролетео сам правила, слично је доста...
Пријављујем се...
Ja sam igrao malo prošle sezone na Mondu i jeste isto.
Ajde, i ja se prijavljujem. Znači, već četvorica.
пријављујем се и ја
Kako ćemo prijaviti samhaina, kad su ga banovali? A jebi ga.
Вероватно га неко има на фејсу, спејсу итд... Ако нико нема ништа од тога, нека га пита неко ко има профил на јутјубу, тамо сигурно знамо да га има...
Pa nisu ga valjda banovali do 13.og...postoji forum i tamo, a Samhain to dobro zna, prijaviće se...
Ajde odo ja nešto, pa ću da sumiram dosadašnje prijave.
Aj može neko da mi objasni o čemu se radi? Kakva je igrica po vama? Hteo bih da se prijavim tamo da vidim kako je.
prijavljujem se
http://fantasy.premierleague.com/
Evo ajd i ja da se prijavim, ako ima mesta. :)
Dub, Dzankee, Lupus from kupus, Sub Focus, Sterija i ja za sad.
Treba nam bar još dva puta toliko ljudi :)
Ја се наравски пријављујем. :)
Pošto sam ja nov u ovme, može neko da mi pojasni kako da zamenim igrača.
Nešto me mnogo zajebava.
edit: jesam glup. lol
Prijavljujem se i ja, igrao sam na nekoliko sajta ranije, ali uvek me smori posle nekoliko kola. Valjda ovaj put neće.
Имаш стрелицу код играча, кликнеш и он испада. Исто тако за резервног кад га уводиш. Уосталом видећеш кад направиш тим, да ти не причам напамет.
ajde peki d dzeme, ovo je tvoja igrica..
Evo sad naprimer lupa hoću da ubacim Vidića umesto Ferdinanda, i ja ga ubacim ali Vidić mi dodje na poziciju beka? I onda sve vrtim u krug pola sata dok mi se ne padne kako treba.
Стерија нема везе на којој позицији ти стоји играч на екрану. Битно је само да је одбрамбени играч, дал је штопер или бек и где га је комп сместио нема везе никакве.
Ovo je najveći problem, jer su se prošle godine ljudi smorili već u septembru i razbatalili, ako je takva situacija bolje i da ga ne počinjemo...ali ajde...videćemo koliko će prijava biti...ovo je ipak sad već tradicija na sajtu.
Hvala Dvajt. :)
Nego, ja sad idem na odmor 11. on će sam da mi igra, mislim neću morati da posećujem profil kako bih podešavao tim i te tako stvarčice?