![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pa šta mislite vi što ja igram.
a za mp3 plejer treba da se ide u London ili salju na kucnu adresu?
http://img695.imageshack.us/img695/6057/dhsfhsfhd.jpg
Ovako sam namestio, mnogo me zbunjuje što je samo Klasik pod Avgust.
Gvozden i Kasper, boli vas qrac :)
Радо бих ти помогао да умем.
Имам једно питање: Шта сте ставили за "Emergency captain strategy"? То ми није баш најјасније.
Epa, to vam je što vam je. Videćemo sutra. :)
Ja Value, bar na početku nek bude Value. :)
Јоооооооој, па ја ово тек сад видјех! Мислио сам да нема ништа од тога, па нисам ни посјећивао форум. Направио сам себи профил на Мондовом фантазију, мешчини да није лоше тамо. А сад ме тако мрррррррзи да правим још негдје налог! Ако се предомислим до сутра, јавићу се.
(е, а ја први поменуо формирање нечега оваквог, који сам идиЈот)
Направи одмах, зајебаћеш се к'о ја прошлог пута.
Nego, jel znate mozda neki sajt preko kog mogu da se prate tekme? Jbg ja nemam "Arenu" :((
i meni stoji na value, ali nemam pojma cemu to sluzi.
a znate li sta je sa maskeranom, prelazi li u barsu? ja ga stavio u tim, bio mi jeftin.
electrolover, imaš atdhe, from sport, ili u najcrnjem slučaju live score.
I meni sumnjivo to za Maskerana, 5M je malo cini mi se..
A sto se ovog value tice, to je mozda ono kada ti pravi automatske zamene, i pita da li da bira cpt. prema vrednosti ili formi. Mislim da je to
Fala Stormi za info :)
Pa zar prenosi ove sezone nisu na sport klubu.Moj tim je Red Hooligans.
U pravu si debilko, moja greska.
Nego, jel znate mozda neki sajt preko kog mogu da se prate tekme? Jbg ja nemam "Arenu" :((
Znam ja evo linka:http://www.jedan-nula.com/uivo-prenos-tv-live/uivo-tv-live-2.html
ako ides preko naslovne idi posle na tv 2 live a ne 1.:)
kako stavljate ovo zamagljeno kao da odg nekom?
Није ми јасно шта им значи форма. Ко има највише бодова, тај је у најбољој форми?
И ја гледам на атдхе.
Дебилко, 'вако:
цитат (великим словима)
текст који желиш
татиц (и ово великим словима)
Kakav sport klub? Hoćete da kažete da RTS ne prenosi premijer ligu ove sezone???
cek da probam
CITAT
И ја гледам на атдхе.
CITAT
NE GRESKA