Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
...i smorio sam sve žive, ali ako nemate šta da radite sad u četvrtak 18., žurka u Žici i ja puštam! Dram en bejs, brejkbit i još po svašta nešto za sve koji vole sve što vole mladi!
Naravno, pogotovu ako su sličice natopljene, esid!
Ja sviram u petak u Safari Lounge, Ponsonby Rd, Ponsonby, Auckland, sa Batucada Sound Machine.
Otvaraju za nas House of Shem, strasan roots-reggae bend. Karte NZ$20. Javite ko neko hoce da dodje, da stavim imena na vrata. :D
http://www.eventfinder.co.nz/2008/dec/auckland-central/safari-xmas-mash-up-bsm-and-house-of-shem
Pa ja sam u penziji i imam vremena pa bih mogao da skoknem...Častiš kartu do Australije a ja plaćam ulaz i piće...Važi? :-)
Vazi... kartu placam cim mi uplate prvu penziju, samo - kako ces od Australije do Novog Zelanda? :)))
Ugradio sam nove "Durasel" baterije u ovaj veštački kuk što imam pa mislim da ću da izdržim pešačenje i plivanje...
Jeste li pitali kaizena da se reklamirate?:D
coughmarketingcough
coughjealousy 'cause he doesn't have any gigscough