Спе®мерска екипа 10

1. "Ono sto sam naucio, vise ne znam.
    Ono sto jos znam dokucio sam sam."

Nicolas - Sébastien Roch Chamfort (1741 - 1794)

"Sve ce proci.
    Ali, kakva je to utjeha?
    Proci ce i radost, proci ce i ljubav, proci ce i zivot.
    Zar je nada u tome da sve prodje?"

Mesa Selimovic (1910 - 1982)

"Istina postoji.
    Izmisljati se moze samo laz "

Georges Braque (1882 - 1963)

"Sto ce reci povijest?
    Povijest ce, gospodo, lagati kao obicno."

George Bernard Shaw (1856 - 1950)

"Muskarac niposto ne zeli biti prijatelj neke zene
    ako joj moze biti ljubavnik."

Honoré de Balzac (1799 - 1850)

"Ako zena nadje ljubavnika, moguca su dva razloga:
    ili je sita svog muza ili nije."

Likok

"Neozenjeni ljudi su najbolji prijatelji,
    najbolji gospodari i najbolje sluge,
    ali ne uvijek i najbolji podanici."

Francis Bacon (1561 - 1626)

"Brak sjedinjuje za citav zivot
    dva bica koja se uopce ne poznaju."

Honoré de Balzac (1799 - 1850)

"Muskarci nisu izbjegavali nikakva sredstva
    kada je trebalo braniti nevinost zene,
    ali niti kada ju je trebalo oduzeti."

Aksel Sandemose (1899 - 1965)

"Teze je prikrivati osjecaje koje imamo
    nego glumiti osjecaje koje nemamo."

François de La Rochefoucauld (1613 - 1680)

"Voljeti ne znaci stalno ponavljati da ti je zao."

Erich Segal (1937 - 2010)

"Dok god volimo nekog zbog njegovih vrlina,
    to nije nista ozbiljno.
    Ali kad ga pocnemo ljubiti zbog njegovih mana,
    onda je to ljubav."

Sasha Guitry (1885 - 1957)

"Um je poput padobrana — funkcionira jedino ako je otvoren."

Albert Einstein (1879 - 1955)

"Svi smo mi mrtvaci na dopustu."

August Cesarec (1893 - 1941)

"Troje moze cuvati tajnu samo ako je dvoje od njih mrtvo."

Benjamin Franklin (1706 - 1790)

"Kad sam imao 14, otac mi je bio tolika neznalica
    da sam jedva podnosio tog starca u svojoj blizini.
    Kad sam napunio 21, ostao sam zapanjen koliko starac
    moze nauciti u sedam godina."

Mark Twain (1835 - 1910)

2. Ч Ћ Ш Ђ Ж Џ Ц

3. ♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵♥ ✈ ☺ ♬ ☑ ♠ ☎ ☻ ♫ ☒ ♤ ☤ ☹ ♪ ♀ ✩ ✉ ☠ ✔ ♂ ★ ✇ ♺ ✖ ♨ ❦ ☁ ✌ ♛ ❁ ☪ ☂ ✏ ♝ ❀ ☭ ☃ ☛ ♞ ✿ ☮ ☼ ☚ ♘ ✾ ☯ ☾ ☝ ♖ ✽ ✝ ☄ ☟ ♟ ✺ ☥ ✂ ✍ ♕ ✵

4. Ja nemam vise koga da volim,
    koga sam imao ja sam izgubio.
    Crne mi ptice na prozor slecu, ja zore s njima vise necu.

Mnogo je bola u mojoj dusi, a ti jos ne znas sta je tuuugaaaaaaaaaa

5. Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle Fo' shizzle ma' nizzle

6. катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене катја немој секат вене пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо пеки нам је нацртао нешо љепо

7. Ahahahahaha :))))))
    Necu, u domu, u sobi pored moje ide ta pesma, pa ja vise onako mahinalno napisah.

8. репресија је покидо с оним изрекама доџе ми да их метнем на фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука фејскбука јер ми тамо ијонако ниш не пише у фаворит квотејшнсимааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

9. "Ono sto sam naucio, vise ne znam.
    Ono sto jos znam dokucio sam sam."

"Ako zena nadje ljubavnika, moguca su dva razloga:
    ili je sita svog muza ili nije."

"Teze je prikrivati osjecaje koje imamo
    nego glumiti osjecaje koje nemamo."

"Troje moze cuvati tajnu samo ako je dvoje od njih mrtvo."

"Kad sam imao 14, otac mi je bio tolika neznalica
    da sam jedva podnosio tog starca u svojoj blizini.
    Kad sam napunio 21, ostao sam zapanjen koliko starac
    moze nauciti u sedam godina."

ове су ми најбољије

10. чо шта ти то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи то значи???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

11. leeksi ja sam dubokouman čojek.Moji statusi se lajkuju....

12. 12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940414243454647484950

13. KAKO STE LUDI !! !! {}~{}

14. LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEROY JANKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINS
    LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEROY JANKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINS

15. PANDAN

Slažem se s tobom.

16. Čo^
    Čo^
    Čo^
    Čo^
    Čo^
    Čo^
    Čo^
    Čo^
    Čo^
    Čo^
    Čo^
    Čo^
    Ćao
    lolololo

17. FAMILY PACK LOL

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.