Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pa ne punim ja 10 godina pa da bude bezalkoholno! :D
A koliko puuuniš :zloban osmejak:?
Sta mislis? :)
Au bre pa sve ti je nesto felericno. Torta s cokoladom. Pivo s alkoholom... Kako se ti to spremas za goste?! :)
24.
Ijuuu!!!Koleginice umetnička!!!
Pa,srećan rođendaaaan!!! :))*
http://www.youtube.com/watch?v=dePMU8R131s
:))
Ja pogadjam da je 29.
Remorker, ne znam, sramota me sad, sad cu sve da bacim u kantu i da se sakrijem pod sto i necu ceo dan da izadjem! :)
T97, iii, pa zar tako staro zvucim? :D
Hvalaaaa Gogo, svrati na tortu!! :)))
Dobro, punoletstvo!
Javi mi samo u koji si kontejner bacila to :)
'Fala ti od srca,Pufno! :)))
Ako ima čokoladne torte,prva ću da budem u redu :))))
Nije, punim 19 godina. :)
Remorker, necu da bacim, hoce mama da me bije, ali mozes da dodjes lepo u kucu i da jedes i pijes k'o covek. :)
Gogo, cokoladna jeee! :D
Alo gospođo, šta se guraš?! Vidiš gde je red za tortu? :D
Pu, majlu mu, htedoh to da kažem,al mi se nije dalo. Ali zvučiš malo starije...
http://www.youtube.com/watch?v=d9OvhdPu_48
:))
Šta ti slušaš....
Ima za sve, napravila mama dve torte, polako! :)
T97, to se ja ovde pravim pametna, inace zvucim kao da imam 10. :)
Star fala, opet, gde me nadje sa pesmom! :D
Ti,Remo,lepo da se ponašaš,'naš? :D
Lepo sam ti rekla da opet pročitaš bonton pre nego što dođeš na forum! :))
Dobro promaštio sam za deset godina. Ovo dete na avataru me prevarilo. Lažljivac mali :D