U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ćao Zvezdana. :)
Šta se radi?
Ево играм Човече не љути се на нету.
Нема ту чар, као уживо кад играш. :)
Jao, imam neku tablu gde može da se igra u šestoro...otkidali smo se od toga jedno vreme u domu. :)
Ја обожавам тако те игре, ал Цугопол испред свих! :))
Uf, znaš i ti šta valja! :D
Kako igrate Cugopol? Tj pijete li pivo, vino ili neku žestinu? I igrate li dok obiđete 2 kruga ili dok ne popadate sa stolica? Imam te nedoumice... :)
Ма играмо док не попадамо, некад и не обиђеш два круга. :)
Како кад, на почетку смо само пиво узимали сад смо почели и вино и ракију. :)
susti susti bambusov list...
Bogami, mi smo poslednji put prvi krug igrali sa vinom a drugi nastavili sa rakijom..ne ponovilo se. Od tad insistiram da igramo samo sa pivom. :)
Пиво се лакше подноси него вино и ракија. :)
Ми смо синоћ рекли више не пијемо ракију по кафићима, кад нам је дошао рачун у несвест кад нисмо попадали. :))
Ma mi se nikad i ne napijamo po kafićima, uglavnom bude neka kućna varijanta, pa produžimo negde eventualno na pivo. Ekonomičnije je! :)
Ovo još traje??? :zev:
Staklenaaaa, vide li mi poster? xD
Ма и ми пиво па у парк, не знам шта нам синоћ би. :)
Pa da, stara škola. ;)
Peki, videh i prekrstih se. Toliko o tome. :)
xD
:О
Она на концерту, о Боже!
Sad se stidim što sam i ja bila... :(
E peky , vidis kako ti se popravio skor na onom posteru posle mog predloga izmena :)
Što, šta fali? :P Ima pevača koji nisu ni čuli za Metaliku. :P
Где иде овај свет, још Сека Алексић изјавила како она пева рок музику. Мени дошло да се убијем. :Ѕ
Nestade struje, majku mu! o.O