Ко последњи победник 61

1. Ćao Zvezdana. :)
    Šta se radi?

2. Ево играм Човече не љути се на нету.
    Нема ту чар, као уживо кад играш. :)

3. Jao, imam neku tablu gde može da se igra u šestoro...otkidali smo se od toga jedno vreme u domu. :)

4. Ја обожавам тако те игре, ал Цугопол испред свих! :))

5. Uf, znaš i ti šta valja! :D
    Kako igrate Cugopol? Tj pijete li pivo, vino ili neku žestinu? I igrate li dok obiđete 2 kruga ili dok ne popadate sa stolica? Imam te nedoumice... :)

6. Ма играмо док не попадамо, некад и не обиђеш два круга. :)
    Како кад, на почетку смо само пиво узимали сад смо почели и вино и ракију. :)

7. susti susti bambusov list...

8. Bogami, mi smo poslednji put prvi krug igrali sa vinom a drugi nastavili sa rakijom..ne ponovilo se. Od tad insistiram da igramo samo sa pivom. :)

9. Пиво се лакше подноси него вино и ракија. :)
    Ми смо синоћ рекли више не пијемо ракију по кафићима, кад нам је дошао рачун у несвест кад нисмо попадали. :))

10. Ma mi se nikad i ne napijamo po kafićima, uglavnom bude neka kućna varijanta, pa produžimo negde eventualno na pivo. Ekonomičnije je! :)

11. Ovo još traje??? :zev:

Staklenaaaa, vide li mi poster? xD

12. Ма и ми пиво па у парк, не знам шта нам синоћ би. :)

13. Pa da, stara škola. ;)

Peki, videh i prekrstih se. Toliko o tome. :)

14. Она на концерту, о Боже!

15. Sad se stidim što sam i ja bila... :(

16. E peky , vidis kako ti se popravio skor na onom posteru posle mog predloga izmena :)

17. Što, šta fali? :P Ima pevača koji nisu ni čuli za Metaliku. :P

18. Где иде овај свет, још Сека Алексић изјавила како она пева рок музику. Мени дошло да се убијем. :Ѕ

19. Nestade struje, majku mu! o.O

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.