Ко последњи победник 61

1. tastatura u glavu: 6zz6t5r

2. Ne tako o Đuri! To je tvoj krzneni prijatelj! :(

3. Страшно Гого, од тебе тако нешто нисам очекивала. :)

Ђуро спава са рибама, каква шума.

4. Da li vidiš,Star?
    Al' sad sam se probudila,pa nek mi se oprosti,a i slušam neku divnu muziku,pa sam sva le prrrr :)))

5. Primetih da u ostalim igrama non stop pominjem neku 'ranu, pa odoh da popunim rupu u stomaku. Znam da vas to ne zanima baš nešto preterano, ali red je da se javim. Ostajte mi dobro, i pazite na električara, iskvariće Đuru, onako finog medveda...

6. Ahahaha neću kumo, ne boj se.I prijatno!

7. Пријатно. :)
    Зар се сад устаје, какав пример дајеш сину. :))

Ако је мртав спава са рибама. :)

8. E,rano sam ustala,jako rano-za posao,pa moram da se malo odmorim.A on je pravi drug,pusti me da se odmorim,ljubi ga majka! :)))

9. Star ma nije mrtav, samo je šašav.

Gogo osećam prisustvo onog tvog zeca.

10. Ne brini,elektro,na sigurnom je :)
    Ne dam ja da te povredi! :))
    (mada ume da bude krvoločahahahahaan...)

11. Јао сад ће и мени школа. :/
    Ваља устајати рано.
    Јест то фино кад са својим дететом можеш бити друг. :)

12. Ne brinem ja zbog sebe, nego mačora nisam hranio već danima.A on kad vidi zeca ima da poludi.

13. Da znaš,Star-nema boljeg!Al' to od malena,bez batina,nego priča,razgovor i poverenje..On nas ne laže,a ni mi njega-nikada.Šta se obeća,mora da se ispuni i uvek otvoreno razgovaramo o svemu.
    (Jao,udavih vas) :))

Elektro,drži tu mačku dalje ako 'oćeš da joj krzno ne bude na froncle :))

14. Ja već tražim šljivu da se obesim...

15. Ће цркне мачак. :О

Ма какви. :)
    Ја волим тако да слушам приче старијих одувек, тако да мене не давиш. :)

16. Ajd,pričajte šta ima novo kod vi? :)

17. Ja se smaram, imam ispit u ponedeljak, a ništa ne učim.Farbao sam ogradu, pa sam sada naduvan od nitro boje...

18. Ćaoooooooooooooo! :))))) Kako ste mi?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.