Ко последњи победник 61

1. Nidžo, kakav si to internet uhvatio? :)

2. Besplatan...Jupi.....

3. Nikad nisam voleo tu apstraktnu umetnost...

4. Ko će sutra peći rakiju? Ima li neko želju da vergla kazan? :D

5. Joj ja sam se kad sam bila mala uvek motala oko kazana...tako sam se prvi put u zivotu napila sa 3 godine.:)

6. Udisala isparenja... :P

7. Di se to rakija peče?

8. Ma jok,dali mi ludaci vrucu rakiju da pijem...ja overila pod sto.:)

9. Kod mene kući. :D Sad je vrenje gotovo, biće nekih 13-14 litara. O5. :)))

10. Uh, Nidžo, zavidim ti na onom internetu, ovaj moj je katastrofalan, upravo sam se istripovala da su zaključali temu, jer nije učitao stranicu do kraja! :)

11. U Kuli. 50ak km od Novog Sada, prema Vrbasu. :D

12. Nidžo šta rade moji Hrvati?

13. r00, pečeš rakiju, a ne zoveš! Sram te bilo! :)

14. Jebi ga Banderaš, ja sam u Republici Srpskoj a jutros sam ovde došao iz Herceg Novog...Tako da mogu da ti odgovorim šta rade Srbi, Muslimani i Crnogorci a u Hrvatskoj nisam bio od prošlog ponedeljka...;_
    )

15. Dobro šta su radili dok si bio tamo, kako su?

16. @Staklena. r00
    pre 10 minuta izmeni obriši
    Ko će sutra peći rakiju? Ima li neko želju da vergla kazan? :D

Zvao sam ja, ali da se radi. :P

17. A gde su kočije? Pa nisi valjda mislio da ću doći bez da pošalješ kočije po mene? :O

18. :O A vidi ti nju. Još i princa da ti završim? Bež' u šumu dok te nisam prepek'o sa šljivom. :P

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.