Uh, Nidžo, zavidim ti na onom internetu, ovaj moj je katastrofalan, upravo sam se istripovala da su zaključali temu, jer nije učitao stranicu do kraja! :)
Jebi ga Banderaš, ja sam u Republici Srpskoj a jutros sam ovde došao iz Herceg Novog...Tako da mogu da ti odgovorim šta rade Srbi, Muslimani i Crnogorci a u Hrvatskoj nisam bio od prošlog ponedeljka...;_
)
Nidžo, kakav si to internet uhvatio? :)
Besplatan...Jupi.....
Nikad nisam voleo tu apstraktnu umetnost...
Ko će sutra peći rakiju? Ima li neko želju da vergla kazan? :D
Joj ja sam se kad sam bila mala uvek motala oko kazana...tako sam se prvi put u zivotu napila sa 3 godine.:)
Udisala isparenja... :P
Di se to rakija peče?
Ma jok,dali mi ludaci vrucu rakiju da pijem...ja overila pod sto.:)
Kod mene kući. :D Sad je vrenje gotovo, biće nekih 13-14 litara. O5. :)))
Uh, Nidžo, zavidim ti na onom internetu, ovaj moj je katastrofalan, upravo sam se istripovala da su zaključali temu, jer nije učitao stranicu do kraja! :)
A kuća ti je u?
U Kuli. 50ak km od Novog Sada, prema Vrbasu. :D
Nidžo šta rade moji Hrvati?
r00, pečeš rakiju, a ne zoveš! Sram te bilo! :)
Jebi ga Banderaš, ja sam u Republici Srpskoj a jutros sam ovde došao iz Herceg Novog...Tako da mogu da ti odgovorim šta rade Srbi, Muslimani i Crnogorci a u Hrvatskoj nisam bio od prošlog ponedeljka...;_
)
o.O
Dobro šta su radili dok si bio tamo, kako su?
@Staklena. r00
pre 10 minuta izmeni obriši
Ko će sutra peći rakiju? Ima li neko želju da vergla kazan? :D
Zvao sam ja, ali da se radi. :P
A gde su kočije? Pa nisi valjda mislio da ću doći bez da pošalješ kočije po mene? :O
:O A vidi ti nju. Još i princa da ti završim? Bež' u šumu dok te nisam prepek'o sa šljivom. :P