Posaljite moderatora u penziju
  • Jericho

Usled sve cescih kritika na rad pojedinih moderatora (koje su zapravo posledica loseg rada i sumnjivih kriterijuma), i usled zatvaranja i spemovanja tema na kojoj se kritikuju moderatori, otvaram ovu temu.

Predlozite JEDNOG DO DVA moderatora za koga smatrate da bi bilo dobro da odmori od funkcije. U zagradi U PAR RECI mozete objasniti razloge.

Bilo bi vrlo zgodno da se tema ne spemuje i ne oftopikuje, niti da se nasiroko obrazlaze. Na kraju se sve sabere, i vidi se ko lose radi.

1. Mali Prst
    2. Black Hole

• Granon

Blek Hol.
    Subjektivan.
    Ne poštuje kriterijume za brisanje defki/postera.

• C
    banovan

Korleone,

vređa druge autore i kači glupe postere, briše komentare na svojim posterima i definicijama i na taj način kao neka princezica čisti sebe od gamadi.

• celt

celt

zakljucava teme

• Korle

Korleone opet

banuje autore koji ga nazivaju princezicama

• Remac

Nisu moderatori krivi,mi smo govna

• prvi srpski vampir

Sve i jednog u penziju!
    Ne vole sise.
    Mada, biti moderator na Vukajliji je isto kao da su već u penziji :)

• Jericho

Bilo bi vrlo zgodno da se tema ne spemuje i ne oftopikuje, niti da se nasiroko obrazlaze. Na kraju se sve sabere, i vidi se ko lose radi.

• Lutak iskrivljenog L

auuu jericho....uprpali se ljudi, niko ne sme ni da postuje vamo :)

ako bih ja nekog slao u penziju slao bih malog prsta jer mi se ne svidjaju njegovi "kriterijumi" za banovanje...al mi se cini da se smirio u poslednje vreme tako da moze da ostane dok opet ne pocne da se gubi

• Earthworm Jim

Slažem se sa Sosom u potpunosti.

• L@ki

mali prts , mnogo je pristrasan i neobjektivan , pored toga pati od kompleksa vise vrednosti ,cinican i sarkastican , bruka od coveka.Ja da sam mod,ja bi prvo njega banovao ,al zato i nisam i verovatno nikad necu ni biti...al bi voleo samo zbog toga....

• Una.

Džimi, ne voli EKV. :)

Šalim se.

A misica Vuke, među moderatorima?
    Mogla bi i tema da se otvori, ali znamo pobednika već.
    Celt missica Vuke! :D

• Wh!te

za sada nikog ali jedan predlog imate od mene..
    Da bude neki moderator na Chat-u ne bas uvek ali da dezura po malo..
    moze t i ovako

u jednom tab-u Chat u drugom forum etc..

Jer sta se sve izdesava na chatu nije normalno..

• M
    banovan

Неки Рик

http://vukajlija.com/recnik/autori/26915

10 дана. Називање чланице циганином.

Dzimi, samo zbog ovoga, ima i drugih razloga, minijaturnih, ali necu da nabrajam. Znaci, ovo. Jel ovo mozda rasisticki sajt. Jel cigani nisu ljudi? Da nazovem nekoga Italijanom ili Amerikancem, jel bih i ja dobio ban? Boli me tuki za tog lika, ali nije ovo u redu.

I vecina modova ovde je subjektivna.

• wojtek

Читав модераторски тим има истетовирано "White Power" преко целих леђа, а недељом увече иду на састанке ККК Србија.

• M
    banovan

Ne, nije to. Ali nije ni u redu to raditi. Ajd da ju je nazvao glupacom ili idiotom, pa hajd, zajeb'o je. Ali cigan. To je nacionalna manjina, stoga, nije psovka.

• BH

hahaha, Džimi je čuveni romohejter, to je za njega uvreda. :) Jbg, ima čovek loša iskustva s njima.

• Стеван

Знаш и сам да називање некога циганином има погрдан контекст.
    "Смрдиш, прљав си, живиш у кутији, итд."
    Иако нису сви Цигани такви, то је значење те увреде.

• Korle

Netačno. Ciganštura je uvredljivo, ciganin nije.

Pitaj cigane (rome)

• musssashe

kao i šiptar...to njima dodje nesto do jaja..

pitaj šiptara dal mu smeta ako ga zoveš šiptar...on će reći PO