Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
to nije bio ni pokušaj trola, samo iznosim svoje mišljenje... a kad hoću da trolujem umem jako dobro ;)
Па ово је нови статут. По старом је вероватно могло.
Sylare, onda pročtaj prethodne strane, da se ne ponavljaš.
EDIT: Kako novi statut, ako kažu da je od 2010? Vidim da im nešto nije bilo jasno, pa im je FIFA razjasnila i rekla da ne može. Eto toliko se ljudi prepucavali oko toga i nakraju u budale. Neko će dobiti medalju za trola godine.
Па Едуардо игра по старом статуту. Ваљда је тако. Он је 2010. био у континуитету пет година у Хрватској.
Pa on je u Hrvatskoj živio 8 godina. Koji god statut da uzmeš, on ima pravo da igra.
Ja samo da kazem da sam ponosan na celnike FIFA sto su uvalile Toletu kurac...Kleo decko,treniraj jace,mi imamo Pantelinja!
ОК, дубе, мислио сам да си на претходној страни 'тео рећи да су једни аршини за нас, а други за Хрвате.
За репрезентацију треба да играју играчи који се осећају као држављани те земље. Ако се осећаш као Намибијац, а играш за Непал ниси спортиста. Ти си службеник.
Nikad nisam verovao da ću ovo reći, ali
ŽIVELA FIFA!