Božić

1. Svi su upoznati s tim da je 25.12. (sutra, je l') katolicki Bozic. Zato bih zeleo da u okviru ove teme uradimo nesto povezano s tim. Mi se svi ovde manje-vise poznajemo (uslovno receno), tj, sajt je mnogo zatvoreniji nego neki drugi i ne mislim da bi izgledalo licemerno da ovde cestitamo praznik 'kolegama' koji ga slave. Ko veruje u Boga, znacice mu ovakav gest. Meni hoce.
    Mozete konkretno navesti ime osobe kojoj zelite da se obratite, a mozete i generalno. :-)
    Dakle, sretan Bozic svim dragim vukajlijasima. Zelim vam mnogo zdravlja, radosti i dobro rejtovanih definicija! :-))

2. Свим верницима католичке вероисповести који Божић славе по Грегоријанском календару желим срећан Божић... Мир свима

3. Придружујем се честиткама, Мир Божији свима који славе Божић 25.12.!!!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.