Prijava

Koliko vam se sviđa/ne sviđa ideja o tome da se na vukajliji napravi blog?
Tako nešto je jedna od stvari što fali ovakvom sajtu da bi bio u potpunosti korektan prema svim kreativnim korisnicima, bar po mom mišljenju koje nije dovoljno objektivno iz sopstvenog iskustva sa drugim blog-sajtovima gde su korisnici "čitali" blog, ali zato nisu komentarisali nijednu jedinu rečenicu, a da se ista nije ticala samog sajta... Blago rečeno, moje iskustvo je užasno. Ljudima iznesem svoje najiskrenije mišljenje o suštini života, ali ga oni ignorišu ili komentarišu nešto što nije bila poenta cele moje priče ili je bio samo segment jedne moje krajnje nebitne rečenice. Cenim da ovde ne bi bilo tako... Valjda ćemo se složiti oko ovakve ne toliko neophodne, ali koliko-toliko važne ideje koja na ovom sajtu treba da bude realizovana.

Ja mislim da je to nepotrebno rasplinjavanje. Imaš mojblog.rs pa tamo pisuckaj. Nema šanse da ti niko ne prokomentariše ako iole valja to što pišeš.

A sta bi falilo ovome? Ok, postoji mojblog.rs, ali zasto da Vuka ne bude jos kompletnija po pitanju sadrzaja na njoj? Verujem da ovde postoji jos zainteresovanih za blog, tj onih koji bi rado ostavili rec-dve u smislu onoga sto je Kolach gore navela. I koji bi rado komentarisali tudje blogove i vodili neku konstruktivnu raspravu o svemu tome. Podrska od mene!

Kolac, zasto jednostavno ne otvoris temu na forumu? Ipak, u nazivu sajta stoji 'Vukajlija - recnik slenga' a kada bi krenuli sa blogovima, onda bi neko predlozio kacenje svojih radova, fotografija, crteza, muzike, sto bi dodatno privlacilo ljude koji nemaju nameru da definisu, i sajt bi na kraju postao sve osim recnika. A forum nam je dovoljno svestran, ima tema tipa stranica mog dnevnika i sl, i mislim da nikome ne bi smetalo da otvoris temu sa blogovima, pa ko voli nek' izvoli!

predlagano već i odbačeno... mada podržavam svaku reanimaciju predloga, možda neko i promeni mišljenje.

iako sam ranije bio za ovo, sada mi se čini kao preambiciozno u ovom trenutku. ali opet.