Предлог: Форум на профилу

1. Било би кул да се уведе опција која ће нам омогућавати да видимо последњих пешес' форум тема на којима смо постовали негде на профилу, да би се лакше сналазили у дискусијама и извукли приоритетне теме форума на профил.

Самоцитат са Ктитор подфорума. Тамо нико не јебе два посто. (осим војтека) :Д

2. ono jes, svidja mi se resenje, bolje je od onog koje sam ja zamisljao

podrzavam

3. Било би лепо да имаш на профилу тамо пред дефиниција, постера, слика итд. и "постови на форуму" заједно са бројем постова у загради. Као код коментара, тако би било веома згодно за сналажење.

Подржавам предлог.

4. ae ovo i ono moje za PVT i ima da platim ktitor :)

5. Ih, otkad sebe ja to predložih i ništa... :(

6. Predlagao i predlagao, ali opet nista...

7. ЛАко је убацити постове на форуму... То је исто као и коментари на дефиницијама.... КАИЗЕНЕ дај нам ово!

8. vokasi, kad bi tako resio video bi recimo 5 uzastopnih svojih komentara na neku temu a dovoljan ti je samo poslednji

dovoljno bi bilo da ti samo vremenski sortira tvoje POSLEDNJE komentare na teme na forumu

9. Па добро сосе.... Али свеједно....

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.