Sunshine je u stvari mesecina.
Remorker se na Beer Festu, "ubio" od koka kole.
RD juri svoj rep u krug dok pauzira od Vuke :))
VanGoga je prošle subote namerno isključila struju celom gradu.
Maja je iscrtala slova tastature na stolu,pa tu vežba "slepo" kucanje,kao pripremu za "zaistinski"rad na kompu.
Goga nikako da promeni kravatu! A svaki dan joj upada u supu......
Bane širio zenice pa ne vidi dobro da sam jedared napisala da ja NIKAD ne menjam avatar! :)P
Goga,ne menja avatar, jer ni jedan nema tako dugačku kravatu da domaši supu:P
A se uvatio moje kravate,pa ni makac! :) Bane izjavljuje lajk umesto ljubav voljenoj osobi! :)))
...kad nemam zašta drugo da se uvatim.....:)))))))))))
Banovana si jer nećeš da promeniš avatar!XD
Bane namerno banuje na temi o komičnim sprdanjima da bi uveo anarhiju na Vuki i sve preobratio u fejs-lajkere :)))
Goga,potrošila farbu za kosu,pa natakla šešir,preko perikice....;)
lajk..you!!
Bane ima kristalnu kuglu gde vidi da sam se danas zamal' posvađala sa frizerom! :)
Van Goga je ustvari CIA tajni agent koji proučava koliko štetno utiče ovaj sajt na um ljudi. :))
Ma Goga,je agent na štiklama....:))
a,nemam ja kuglu....ali...nikad ne znaš,s kime imaš posla, i šta ja sve znam o tebi..;)
lepo ti kažem...ajd na fejs...like you!!
Bane je ruski baćuška poslat da isprobava snagu moje volje odupiranja fejsu! ;))
Goga će uskoro otvoriti fejs,ali......umesto slike biće avatar sa VUKE..:))
Bane će pre da prošeta po Mesečevoj površini nego što ću ja da se "fejsiram" :))
Goga će da otvori dva naloga na fejsu!jedan za kao Van Goga,a drugi sa pravim imenom!a,kako je svi znaju kao Van Gogu,ili Pipi duga kravata....imaće puno prijatelja za lajk!!:))
Bane dobija procenat od onog Cimermana ili kako se već zvaše onaj tvorac Fejsa ,za svaku "zavrbovanu dušu" koja se priključi. :)
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Sunshine je u stvari mesecina.
Remorker se na Beer Festu, "ubio" od koka kole.
RD juri svoj rep u krug dok pauzira od Vuke :))
VanGoga je prošle subote namerno isključila struju celom gradu.
Maja je iscrtala slova tastature na stolu,pa tu vežba "slepo" kucanje,kao pripremu za "zaistinski"rad na kompu.
Goga nikako da promeni kravatu! A svaki dan joj upada u supu......
Bane širio zenice pa ne vidi dobro da sam jedared napisala da ja NIKAD ne menjam avatar! :)P
Goga,ne menja avatar, jer ni jedan nema tako dugačku kravatu da domaši supu:P
A se uvatio moje kravate,pa ni makac! :)
Bane izjavljuje lajk umesto ljubav voljenoj osobi! :)))
...kad nemam zašta drugo da se uvatim.....:)))))))))))
Banovana si jer nećeš da promeniš avatar!XD
Bane namerno banuje na temi o komičnim sprdanjima da bi uveo anarhiju na Vuki i sve preobratio u fejs-lajkere :)))
Goga,potrošila farbu za kosu,pa natakla šešir,preko perikice....;)
lajk..you!!
Bane ima kristalnu kuglu gde vidi da sam se danas zamal' posvađala sa frizerom! :)
Van Goga je ustvari CIA tajni agent koji proučava koliko štetno utiče ovaj sajt na um ljudi. :))
Ma Goga,je agent na štiklama....:))
a,nemam ja kuglu....ali...nikad ne znaš,s kime imaš posla, i šta ja sve znam o tebi..;)
lepo ti kažem...ajd na fejs...like you!!
Bane je ruski baćuška poslat da isprobava snagu moje volje odupiranja fejsu! ;))
Goga će uskoro otvoriti fejs,ali......umesto slike biće avatar sa VUKE..:))
Bane će pre da prošeta po Mesečevoj površini nego što ću ja da se "fejsiram" :))
Goga će da otvori dva naloga na fejsu!jedan za kao Van Goga,a drugi sa pravim imenom!a,kako je svi znaju kao Van Gogu,ili Pipi duga kravata....imaće puno prijatelja za lajk!!:))
Bane dobija procenat od onog Cimermana ili kako se već zvaše onaj tvorac Fejsa ,za svaku "zavrbovanu dušu" koja se priključi. :)