Kome je Che-Vu dao negativan glas?

1. Kralj je dao samo jedan minus i bas bi voleo da znam koja je definicija bila toliko djubre da je morao da da palac nadole...

2. Ja mislim da je čoveku samo skliznuo miš, a hteo je plus da da. I meni se desilo par puta. :D

3. Dao je meni na defku izuzeci. Posto je hteo da bude izuzetak, je li... :-)))

4. Ovo za izuzetak bi stvarno bilo extra da je on dao...

5. I mene je isto interesovalo i pitao sam ga na pvt.I on mi je rekao.
    Ali ne bi bilo zanimljivo da vam otkrijem tajnu.Nagadjajte dalje :p

6. Ma ja znam odgovor...bio je pijan i kliknuo je slučajno na minus,a sad ni on ne može da se seti kome.

7. Ja nešto mislim da je dao meni...a možda je i bio pijan pa je slučajno kliknuo na palac dole, nikad se ne zna...:-)

8. :na samrtnickoj postelji:

...taj glaaaas ssssam daaao... KAH-KAH... na defffiniiiciju... KAH-KAH-KAH... dao sssam ga na dddefiniciju...

9. ahahahahaahhahhaha

10. Mozda je bilo pod uticajem neke psihoaktivne supstance...

11. Konačno znam tajnu tog jednog glasa i kome je isti upućen :D

12. Blago vama, zlato nama. :)

13. @DLZ ali da li znaš na koju definiciju? :P

14. Sad će neko od nemoderatorskog osoblja da pita na koju je to definiciju dat plus, a modovi neće da odgovore.

Postali ste veoma predvidivi.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.