Prijava

Meni je to bio trip, kad su igrali Čelzi i Mančester imala sam odbrane pola pola znala sam da ću negde da najebem, i uzmem i da ne baksuziram moje, stavim čeha i tako to. i jesam pukla to kolo kao zvečka, ali šta da radim :) Sve zarad višeg cilja :))

Ja imam Barsu samo, i jednog veznog realovog.

Imam ja i Ikera, al ne znam da li da skidam Nojera sa gola. A od odbrane imam Pujola, koji će da igra lijevog beka, neprirodnu mu poziciju, znači ništa od asistencija, i Pikea koji zna nekad da da gol. Ubacio sam ga još davno, stalno mi kroz glavu prolazi onaj njegov slalom protiv Intera. A još je i sa Šakirom, pa ono preko veze :D

Imam i ja Pujola, Injestu, Mesija i Villu.
A od Realovih Ćavi Alonsa.

Nego ne znam da li da menjam kapitena, bio mi je mali Hernandez, minutaza i asistencija 5, znaci 10.
Ne znam da li da pucam na Mesija ili na Vilu da jurim golove.
Ne znam ni kako mi je uspelo da bude Hernandez. Ostalo samo valjda, znam da sam htela da bude Van der sar, znala sam da nećemo da primimo.

A može li se mijenjati kapiten u tekućem kolu? Meni je bio Gigs, dobio sam dva boda na njemu, pa sam htio nekoga drugog da uposlim večeras.

mislim da može da sam jednom radila to, ostane ti osnovni broj poena, u mom slučaju 5.
čak kako si na igsu dobio samo 2?!

Ne Gigs, pardon, na Nanija sam mislio :D Gigs i Črčarito su odradili svoje :D

Pa to ti kažem, rekoh ne sećam se nekih kartona i gluposti, zbunio si me skroz.
Šta misliš, da mećem ove iz Barse tonight za kapitena, Mesi ili Villa?

Vilja je u očajnoj formi i protiv Reala, u kupu, je bio neprimjetan. Pepe i Marselo će opet da začepe Mesija, a i ako oni ne uspiju, tu je sjajni Karvaljo. Neigranje Inijeste će isto da se primjeti. Po mojoj procjeni, Barsa neće baš dobro da igra večeras, odnosno neće se nadavati golova, jer je Murinjo sjajan taktičar i neće se ponoviti ona petarda u skorije vrijeme. Kad bih morao da biram između dva zla, izabrao bih manje, znači Mesija. Ja ću da opalim ili Kasiljasa ili Kristijana za kapitena. Ako može da se promijeni to dok traje kolo. Ako neko još zna da li može ili ne, neka javi u toku dana.

Kuku kako ne igra Injesta, kako ja ne znam za to?!
Na fantaziju piše da će da igra.
A ja se u špance razumem k'o Marica u kriv kurac...

A mislio sam da su ga kaznili zbog onog namjernog dobijanja kartona, ali izgleda da ipak igra, sad sam i ja gledao na goal.com. Moj previd, pardon.
EDIT: Ali je zato Karvaljo suspendovan, i bez obzira na povratak Raula Albiola, biće tu promaje malo, e sad da li dovoljno za munju zvanu Mesi, vidjeće se. I Kedira je pod povredom.

Mojne da me traumiraš, i ovako su mi pičke skinule 4 poena, tj skinuće mi, po završetku kola na transfere juče što sam izbacila eliminisane. I dalje mi nije jasno što i kako to funkcioniše. Najbolje sad i injestu da moram da menjam. :D

Ja sam pred polufinale skinuo sve i iskoristio vajld kard, zajebao sam se što to nisam uradio u četvrtfinalu, već sam vukao neke igrače da ne gubim bodove i zajebao se, jer su mi se ostali približili zbog toga, a i zbog mrtvog Intera sam se ujebao mnogo, a od čitavog Šalkea ja imao od početka Huntelara koji je dao jedan ili dva gola i jednu asistenciju sve vrijeme i posliej se povrijedio.

Kod mene je uglavnom na hibernaciji, čuvam se za penzije, kad svi budu senilni, ja ću znati da odem u radnju i kupim dva piva.

Ako može da se promijeni to dok traje kolo. Ako neko još zna da li može ili ne, neka javi u toku dana

Може јашта, мењај. Ја управо заменио Раула. :)

Вечерас почетак расплета борбе за титулу. Тактика је спремна, а и момци ће дати све од себе да вас покидамо, јер тако смо у могућности. Срећно свима.

Nisam više prvi, čestitke na izboru igrača. Valjda ću da se vrnem gore :)
Peki d džemonja je baš odvalio sa bodovima, 63 boda, čestitke, izgleda da je Mesi bio kapiten :D

Peki kongračulejšns razvalio si ovo kolo!

Пеки објаснио вечерас.

Нисам задовољан, али још има шансе. :)

Хвала људи, мало касније ћу да избацим листу. :)

Меси капитен, Гигз стрелац, Чичарито асистент, Барса није примила гол, Манчестер није, голман није. :)