Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ћути бре Дуб, жалиш се ту, а овамо си набио 68 поена. :)
Сторм. :)
Da nije bilo Milera bila bi ovo apsolutna katastrofa. Ovako samo užas.
A ona Žilina je dala gol samo da bi mene zajebali. :)
pa jeb ga, zalio bi se i ti, al dobro, izvinjavam se :(
Užas! :posipa se pepelom i cvili u ćošku:
Ja sam pukla 4 poena zato sto sam idiot i jos jedno 4 zato sto nisam znala pravila bas, uglavnom tri izmene sam uvela danas, dve imaju nulu :D sva sreca sto je treca bio Vela, pa sam manje vise oke prosla u proseku.
Posto se prvi macici u vodu bacaju necu da se bunim :)
Sad sam bar naucila kako ide.
I da se javno zafalim Veli jer mi je spasio vece, i sinoc kapitenu Sneijderu :)
Peki interesuje me jedna stvar, sad sam video da je recimo Ibrahimovic namako 10 bodova a ispod njega pise 20, isto i za klea kod mene vredi 2 a kod nekog drugog 4, jel bag il sta je?
Ибра ти је капитен, а капитен добија дупло.
У преводу, усрало те да погодиш капитена. :)
meni je anelka kapiten:D
a mislim da je i samahinu
aha oke nisam znao, i koj kurac nisam stavio da mi fabregas bbude kapiten sad bih imao 100 poJena :) neka neka, dobro smo prosli prvo kolo..
Оде све у першун. Не могу да погодим 11 играча који ће играти једну утакимицу. Са 9 играча (могу слободно рећи и 8, пошто Жињак ушао у 72 минуту) сам успео да извучем некако 48 бодова. Захваљујући Аршавину и Милеру није све испало као катастрофа.
И сјебала ме Жилина, Чех ми на голу, изгуби 6 бодова због тога.
Zola, ti si još super prošao.
Шта Зола супер прошао, електроловер им 70 и кусур поена.
:kune Pekija što je ubaksuzirao: Ja imam 38, ej!!!
Ја сам се баш зезнуо пошто сам заменио Евру за неког лика из Клужа. А тај Клужанин није играо и свело ми се на исто. А на клупи ми седи Бугера из Ренџерса који има 6 бодова, а не може да се мења аутоматски пошто сам ја већ ручно мењао.
Али драго ми је што је Спартак победио.
Polako Storm, ima vremena za priključak. U nokaut fazi nijedan zaostatak nije nenadoknadiv. :)
Stvarno, svaka čast Spartaku.
lepa je tabela, drzimo se, drzimo se
Ја са осам играча узео 49 бодова. Нису играли Лампард, Рамос и Едуардо, зашто - не бих знао. Резервни голман ми из Ајакса, баја примио 2 гола, а освојио 6 бодова - имао је тачно 15 одбрана.
A zašto meni nije ubačen Tulalan umesto Vidića automatski? On je bio prva izmena, a ovaj nije igrao...
nisam vise na zacelju, sad mi je sve svejedno, mogu na kraju i da budem zadnji, al bar sam jednom bio drugi :D