Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ja sam super prosla s obzirom da imam Runija sa nulom, i Djilberta silvu s -2 i svojicu samo sa po bodom... -.- mislim -2, 0, 1, 1.. stvarno da se ubijes!
Bravo Dub za kolo.
Јебота, ја сам 14...
Ja sam 15a, Peki da se potrudis malo da ne pukne bruka skroz :) Stormika te vec presisala :D
Да сам стигао да убацим оног из Ренџерса и Мату био бих можда и први. Али није ни лоше друго место за сад.
Момци, не брукајте се, важи и даље онај договор са почетка.. ;)
9! :D
edit: Gde je taj apdejt na prvoj strani? :)
bezi mi prvi samo 9 poJena... majka mu stara samo da nisu primili golove Valensija i Lyon imao bih ravno tolko kolko mi treba :)
Апдејтована прва страна.
65 бодова у овом колу и 7 бодова заостатка за првим. Није тако лоше за једно коло. :)
POhvala za cimera Dub-a,koliko ga je sjebao drugi dan,dobro je on dogurao. Sanjao je Van Der Varta cini mi se. :) Vise srece u sledecem kolu ;)
Ja ne mogu de ulogujem,nisam obavio onu konfirmaciju,tako da sam ga izduvao. :)
Isto i ja ne mogu da se ulogujem, il je meni usran internet, a jeste, il je njima budjav sajt, a jeste.
zelim da cestitam svima na fer pleju u ovom kolu.
nadam se da ce partizan iduce kolo pobijediti :D
vise srece svima!
van der vartovoj mami bih htio da kazem: Sido, rodila si idiota!
Črč se nada da Peki neće da zapostavi Fantasy :PP
Čestitamo Peki d džemu moderatorski jedan!
Да запоставим ово? Обећавам да нећу запоставити ову тему, тако ми моћног бана! :)
Jesje, :pridružuje se čestitkama, i na ovoj temi takođe upozorava kaizena da ne preoptereti novog moda pa da zanemari temu: :)
ja zaboravio, najbao sam, gotovo sada
Чек, ја колико сам схватио није ни битно да убацимо неког играча, сам нам на крају кола ређа првих једанаест по скору. Јел тако?
Не.
А колико њих мења, пошто се мени то дешавало у прва два, али ми је тад мењао оног са најлошијим скором и убацивао најбољу замену
Ништа те нисам разумео. :/