UEFA Champions League fantasy football - VFFLoC 2010/2011

1. dubovi volovi, moze sifra?

2. Молим да ми се пошаљу шифре.

Само да вам кажем да унапред одустанете од првог места. :)

3. Ovaj sam put Seltik. Čekam šifru.

4. Poslala sam svima, Peki da me staviš na platni spisak kao sekretaricu lige :)

5. Па шаљем и ја у исто време. :)

6. Ma, bitno da ja pobeđujem, a vi se zovite kako 'oćete. :)

7. Samo da znate da imam Radišu Ilića u timu, tako da ste najebali.

8. Uuuuuu, gaće mi se tresu od Rad'še. xD

9. pazi da ih ne izgubis :D

10. Ne idu moje gaće nikud, ne brini, dupla. :)

11. Opušteno Storm, to je sasvim prirodna reakcija. Retki su oni koji se ne bi uplašili. :)

12. Ali Radiša??? Radiša!!! O mon dijeu! xD

13. Znao sam da ćete početi da paničite... Možda ipak nisam trebao da vas traumiram pre vremena.

edit: Taj rad Črč. Jedan je Radiša Ilić!

14. Meni je rezervni golman Roma, sad tek vidim koliko sam se zajebala :D

15. Како да променим име тима или је то већ готова ствар?

16. Radiša - smrdiša. Nije kosu prao godinu dana. :D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.