Prijava

Upravo mi je neko raspalio minuse preko 25 i više definicija (i to onih koje su mi u vrhu), a imam razloga da verujem da je to neko od novih članova, isfrustriranih što im s razlogom svi daju minuse na glupe fore.

Nema smisla, po treći put srećem ovu pojavu na sopstvenim definicijama!

Ja baš mislim da je obrnuto, možda si nekome ostavio neki komentar da ti se ne sviđa njegova/njena definicija pa ti se sveti. A 100 je stvarno previše. Šta ako neko nije kreativan ili ne želi da piše već samo da glasa? :)

@kurd: A to je? :)

Evo baš sad pogledah za ove skoro registrovane, skoro niko nije ni glasao, a ko jeste, nije dao više od 5-6 minusa.

...Ako ti kažem,posle moram da te ubijem! :-))))

@Rose_W: Ok, možda sam preterao u vezi s novim članovima, ali u svakom slučaju, na šta to liči ići od jedne do druge definicije i cepati minuse? A danas sam baš gledao svoje definicije i video da među prvih trideset ima gomila onih koje imaju NULA palaca dole, a sad sve one imaju po jedan. Tačno se vidi. Jbg.

Jes', puca ti kurac u dupe junacko... :)

Ja znam ko je! :-) Ali ne mogu da kazem... :-))
Nego, Jimmy. Jbg, imamo policajce ovde, resice se problem. Kao malopre. A popularnost manje-vise. Ne brini za to. I onako hejtovanje slicno ovome nije odraz realnosti, vec necije debiloze. Tako da, opusteno! Be a rock! :-) Let them roll...

Ma, znam. Nije zbog popularnosti, nego jbg, ruši se tako cela koncepcija.
Hehe.. Sviđa mi se ovo ''let them roll''. :D

Pa pogledaj svima najpopularnije definicije pa da vidiš koliko minuseva imaju. Ne opterećuj se takvim pojavama. Ja tvrdim da čim stekneš bar jednog hejtera postaješ ugledan član sajta :D

Hehe...Jimmy, i meni je neko pre neki dan izdelio preko 50 minusa za par minuta...u takvoj situaciji možeš samo da se nasmeješ i budeš zahvalan tim likovima što te podsećaju da si još uvek ipak u realnosti:))