Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
hahahahhahahahha, za to sluzi msn, pvt smara. :PPP
Hocu PVT!!!!!!!! Posle moze sve(i fejzbuk ako oces)!!! Pvt je prava stvar.. :D
Ја и даље јебем Аксена јавно. Али ша је он мени урадио на ПВТ боље да не причам.
hmm, ja se povlacim :)
данкане, добро кад си ми оставио бициклу. Неко мали си ми покривио гувернар, морао Сића мајстор да интервенише.
Ђаволе, ти не јебеш, ти само сањаш, прочитали смо.
Млато, ја јебем Сићу. И јебем се за сићу.
Pokajte se grešnici našminkanih lica!!!1!!1!!!1 :)
pre 12 minuta
Ја и даље јебем Аксена јавно. Али ша је он мени урадио на ПВТ боље да не причам.
Samo da znas... :D
Још ме боли, аааааааксене
hahahahhahah jebi ga... morao sam...
EDIT: Djavole, PVT!!! :))
Ја арчим. Али аксена више никад.
Ko o cemu jebaci o jebanju...
i ja jebem inace!
Па разумеји смо се, Зазубице. Јебемммооо.
'Fala bogu pa otvori i ovo neko,a ne jebes pa nemas gde da ispricas pa ko da nisi jebo...:(
Jeeeeebemoooooo.
А, више волиш да јебеш или ипак Арчиш? Ја арчим!
Ja recimo jebem,al kad se umorim onda arcim!Mada,vise volim da punim onako na kvarno...
То је занимљиво,заиста. Ја и даље јебем!
jebem, jebem, jebacu... ko procita njega cu...
нисам прочитао.......
Ја набијам!!!
ja procitala i nista :P