Šta bih uradio da sam administrator
  • DAiSHi

Dakle, šta biste sve promenili, ubacili, izbacili i ostalo.

P.S. nisam moderator, ali mislim da i mi obični smrtnici imamo pravo na svoje mišljenje, zar ne?

• moi-moi

Promenila bih cipele.

• DAiSHi

...vezano za Vukajliju...

• Kurd

Ubacio bih nekakve sandučiće za poštu članova...a možda i ne bih. :-)

• DAiSHi

koliko ja vidim ovde admin ima problema sa članovima koji se registruju na nekoliko mejlova pa spemuju i glasaju za sebe. Problem bi mogao da se reši uvođenjem aktivacije akaunta preko mejla. To bih ja uradio.

• kaizen

Tako je bilo ranije ali su mejlovi umeli da zavrse u spamu pa ljudi ne bi ni videli mejl.

• Lithium

Mozda bi ipak trebalo da vratis aktivaciju naloga preko maila, uz napomenu da se proveri spam sanduce ako poruka posle odredjenog vremena ne stigne u inbox.
    Mnogi sajtovi skrecu paznju da je moguce da pismo zavrsi u spamu.
    Poz

• Цыплёнок

Ako popularnost nije bitna, zašto je potrebna borba protiv varanja oko davanja poena? Neko ko voli da laže sam sebe da su mu definicije odgovarajuće, zašto bi ga u tome sprečavali? Jedini vid iskorenjivanja, koji je i primeren sajtu, je glasanje drugih članova. Zaista mislim da je uzaludno to činiti, bolje je zabaviti se oko nekih drugih stvari.

• En_Dotter

Није ствар о популарности, већ о јасном правилу да једнан члан сме имати само један налог. Шта је корен тог правила нисам овлашћен да одговорим.

• Kurd

Ja sam saglasan šta god bilo...Moram,meni su dosada obrisali kol'ko 'oćeš,a nisam imao dupli nalog.
    ALI,NEMA VEZE,JA OPET NAPREDUJEM! :-)))

• Луди Чак

To oko vise account-a se moze resite preko ip adrese i mail-a. Kad se to uradi moze se videti ko vara i ima vise account-a. Ako glasa sa vise account-a na istu definiciju sa iste ip adrese sigurno ima vise account-a.

toliko od mene pozzz svima!!!

• luftiguz

Da,u tom slucaju bi samo 95% ljudi moglo da vara,posto ne verujem da vise od 5 posto ima staticki IP. :)

• Surovi

ja i još četvoro :)

• selenijum

Da sam administrator banovala bih i kikovala i spalila na lomachi sve plagijatore.
    Eto, da pokrenem i ja jednu temu "iz formalina"...

• selenijum

Ma da...Ti bi da zavlada rasulo ovdje, pa da ti zavodish red i mir... :D

• Hydrog3n Cyanide

Bilo je i rasula ovde. Nekada. Iz mojih newbie dana. Sad kad sam veteran, nostalgija me 'vata.

• Lutak iskrivljenog L

Upozorio bih sve nove clanove na problem plagijata i ispucanih fora...dao im par saveta! i natero ih da to procitaju pre nego sto naprave prvu definiciju

• rockangel

Ja bi da sam administrator uvela to da svaki koji klikne da se registruje i u okviru te registracije bi mu dala prvo da odradi testove inteligencije,profesionalne orijentacije,test SOS(slika o samom sebi),i test da vidim koliko ima zrelo razmisljanje i da li moze pravilno da rasudjuje.I kadpolozi sve te testove da se tekonda registruje.:D:D:D

• Lithium

Slazem se... I plus 20 sklekova.

• Surovi

i 300 buđona