Šta bih uradio da sam administrator

1. i da posalje na uvid licnu kartu i zdravstvenu knjizicu.:D

2. Ево моје личне карте:

slika=http://vukajlija.com/attached_images/0000/2261/brusli3ub.jpg

Здравстену књижицу немам јер само идем код врачаре и код костоломаца.

Имам IQ, није да немам. Слика о мени је на личној, 20 склекова могу да урадим (није дато временско ограничење), и пословно сам орјентисан ка раду.

3. alo brre, ovo je vozačka dozvola, nemo da varaš vlasss!

:))

4. A za clanove ispod 16 godina trazicemo povlasticu za prevoz i zdravstvenu knjizicu!:D:D:D

5. Ja da sam administrator,ja bi pobegao negde,pustio bradu i bavio se alternativnom medicinom...

6. Da sam ja administrator, obrisao bi ovaj sajt i spasio bi hiljade života.

7. sreća pa nisi dogurao dalje od čuvara :P

8. Pre sam brisao, a sad trpim brisanje :)

9. Ništa onda. Vraćam se na osmatračnicu.

10. dodao bih engleski jezik

11. Kako to, kad su su sve definicije na srpskom/jugoslovenskom :)

12. ja bih ovu temu .:lock:. :)

13. Ja bih kao administrator kupila sebi cajen onako administrarorski crn sa svetlijim enterijerom i trudila bih se da izgledam upošljeno kao ovi naši biznismeni.

14. Ja da sam admin ja bih onu moju temu Rekorderi fenomeni Vukajlije stavila gore pri vrhu u zuto polje da je ne potiskuju ostale teme.:D

15. ne stvarno bih ovu temu lock
    ova tema daje smrtnicima (kao np meni)nadu da postanu admini tj. da bidu u okruženju bogova :)

16. Rekli su davno: Zavadi pa vladaj.

17. Ja da sam administrator,ja bih imao jednu muku više a Kaizen jednu manje...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.