Prijava

Zapara nebo divnim bojama.Znas da nece tu ostati.Divis li se il je molis?Pozeli zelju,mozda ti se ispuni.

Pošto si nova, dobrodošla, a što se duge tiče, pa, nešto mi se jebe za nju. Pušti dugu, meteorite i gledanje u šolju, u ovaj predugački život ima bitnijih stvari. Naprimer, pijenje piva s društvom.

Mensure,podsjecas me na Macu iz Operacije Trijumf,ako je nijesi pratio raspitaj se malo.Nemoj pogresno da me shvatis nije nista prenegativno.Stil tvoje komunikacije nije po mom ukusu sto ne znaci da ga cjelokupnog osudjujem ne samo bi lagano mogao reci kad te nije briga,nije mi stalo a da izostavis radnju cijim cinom dalazimo na ovaj lijepi svijet.Mozes vise biti faca ako me poslusas.Fala na doceku,a savjet koji sam ti dala dobronamjeran je vjeruj mi .Pozdrav.

Nisam htio da ispa'nem faca, nego sam se zajebava', što je i suština ovoga sajta bla, bla, truć, truć. A veliš na Macu te podsećam, a? Ne podsećam ja tebe na Macu, no on Podseća na mene, i ne, nisam pratio Operaciju trijumf, ne znam ni sam kako sam joj odolio...

Ja dugu nisam vid'o ima 5,6 godina.

Računaju li se ljubičasti slonovi?

mansure skini naocare da ti vidju oci,nisi ti jedini sto ne vidis dugu.

Ti me prekrsti! Naočare sam stavio za potrebe slike, inače ih ne nosim.

mansure nijesam te prekrstila,to je samo zamjena za tepanje man kao ljudina sure kao nije Mensur surov naprotiv on je jedna dabrica.
Ne nosi naocare ...

Što će mi, ja ionako loše vidim.

mensure, nista licno ,izgleda da ti i ja vilimo piskaranje pa se cesce usput sretnemo.Ja sam pratila OT i to ne znaci da sam zbog toga manje pametna od onih sto je nijesu pratili.To sto si joj odolijo,po meni znak je da si imao pametnija ili zanimljivija posla.Pozdrav.

Pa ja nisam imao pametnija posla i ipak sam "odoleo" OT.
A kakve veze ovo ima sa dugom?
I koja pametna osoba odmah skače u defanzivu? :) :)

Ne velim ja da je onaj što prati emisije takvih karaktera glup ili manje moždano sposobniji od ostalih, primjer ti je JTU. Ja ne gledam televizor skoro uopšte jer se mene lično ne sviđa što puštaju, a ne ako se većini ne sviđa. A bit' na Vukajliju su vazda zanimljivija i pametnija posla!