Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ime teme govori sve. Tako, a sad udrite po tastaturi. Ja prvi.
Nervira me kad vidim da se neđe u svijet dešava rat, kad ljudi gladuju, kad nemaš na račun, kad ti ne daju da gledaš omiljenu špansku seriju, nerviraju me bijesni i beskrupolozni ljudi, kad se prema roditeljima neko ne ophodi sa poštovanjem, kad uzalud bacaju hranu... Mama, 'oli mi donosit' više tu jebenu hranu poserem se u sred nje, ogladnih od jebene Vukajlije! I donesi mi tutu, 'oću da pišam.
Mene jako nervira kada otvaram jogurt AB, i stave onaj kao zaštitni plastični čep, na kome em izlomim nokte em se ono za šta se vuče po pravilu pokida i poprska po pločicama, a ponekad i po podu.
A ponekad i po džemperu...
Mene nerviraju štrokavi ljudi.
Mene je jednom isprskalo po grudima belim
Artemida, nevaljalice jedna...
ju,belo pa po grudima,da te neko nije video
a ja mrzim-isfeminizirane osobe,pedere,(lezbijke i ne mrzim toliko),skolu,nastavnike,devojke koje nemaju lepe sise i dupe,decake jace od mene,NASTAVNIKA TEHNICKOG JEBO MU PAS MAJKU(a ja cu mu cerku),mrzim vrnjci kolu i fantu shokatu...
Kreteni koji u basu puštaju narodnjake na mobu i klibere se ko idioti!
Kad neko valja gluposti,a nama potrebe za tim.
Ova tema. :)
Ide mi na živce poledica.Umalo da polomim vrat danas.
Jebiga shiva, tema nije ista no slična al' ajd'.
Mene nervira ova tema.
e, majke mi.
Mene sve redom nervira! A najvise trenutno sto pocinje glava da me boli
Mene nervira sto dan traje 24h!!!:-(...Nije feeeeeeeerrr!!!
nista me ne nervira nego samo da se javnem
Nervirate me BRE!
Sta je bre ovo i cija je ovo glupa tema?Mnooogo sam nerrrvozann.
uzasno me nervira kad neko trubi u saobracaju,kad ne mogu da nadjem gumicu za kosu :) i posebno kad neko spremi neko jelo i stoji vam nad glavom i pata :``jel lepo?``
Kada nemam za paket...