Prijava

Pogledajte ih samo kako su tako kul, tako šareni, tako blesavi, tako šašavi, tako slobodni, tako blesavi nabijem ih sve na kurac.

Videla sam jednom i ravnodušna sam, pa ne znam što bi to nekoga nerviralo.
Možda zato što se naviklo da se iz Srbije gledaju samo čemer i jad i sad kad neko snimi tako nešto veselo, pa makar bio i transfer, odmah pljuvanje.

Samo mi to veštačko forsiranje sreće ide na kurac isto k'o i slavljenje nove godine kad konvencionalno moraš biti srećan i oni jebeni folkloraši što se veštački keze kad se pohvataju u kolo jebemimmatersvima.

погледах сада. иританто је.

А јесте сад, ај побијемо све што пева и игра по србији. Тешко је нама хејтерима да замислимо да неко заправо може да буде весео.

Fala dusane, na indeks ulazim jedino kad ne mogu da se setim tačnog imena defke, vidiš mogu i za pretragu da ga koristim...

I počeli su da mi idu na kurac retardi koji JEBENO TAPŠU DOK SE SMEJU!!! NIJE PRDNO U RITMU HIMNE DA MU TAPŠEŠ!!!

To, enemi favorite, sjeb'o si nas sve sad svojim šarmantnim uletom.

Da vidimo šta se nakupilo za današnji presek...
Ludaci. Ima ih svuda. Ne oni otkačeni zezatori, nego pravi, psihići.
Ima ih po gradu, šetkaju se, dovikuju prolaznicima itd. U zgradi imamo jednu (ima ih više, ali ovu hajlajtujem) što tripuje da je snimaju, ko u Velikom Bratu. Sve kao normalno, porodica, ovoono, a onda pap jedandan: "Šta me gledaš ti-i-ti, snimaš me, okolo su kamere... Aaarhg!"
Na putu do vrtića neka žena tipa 50+ godina svako jutro dobacuje neke nebuloze. Kao: "šta je, šta ćutiš", pa onda drugi dan cepa drva ispretkuće, odjednom sa onim sekirčetom se prene i ka nama korak-dva i kreće da peva neki narodnjak. Pun kurac ludaka jebote.

Ljudi sa telefonima dijagonale lopate za sneg. Kao: ma super je bre, nije uopšte mnogo 5,1 inč, vidi, staje u ceger za pijacu lagano, ekstra je, ima osmojezgreni procesor, ne znamsamodalićemoćinajnovijiandroid, sekiram se, uzrujl sam se.

Java. Koliko glomazna platforma, svaki čas je krpe i svaki čas treba neki apdejt, smaraju opako.

De baci nam još koju foru, onako diskretno oporo urbanu, da se prevrnemo. Može i na engleskom.

Како ступидна конверзација е хе хе хе

Ti si Lukse mnogo težak čovek kad te nešto muči.

Jesam ja prekino nešto ovde, a?
EDIT: Ok, sve u redu, muv on, nating tu si

Матори, како смо одувек имали један фин и коректан однос, и да тако кажем узајамно поштовање (изгледа ја веће према теби, него ти према мени), а ја сам горе дао врло неутралан став на основу ког си ме ти из само теби познатих разлога напао, могу да закључим или да ме тролујеш или да сам те нешто изнервирао својом појавом у пређашњем времену, да тако кажем.

Ако је ово прво, свака част, зајебао си ме поштено.
Ако је ово друго, боли ме курац, твој проблем.

Nervira me kad se povredim na nadlanici i prstima odozgo, oderem kozu, onako glupavo da ne podje krv odmah, pa se ne napravi krasta lepo nego bude ono tvrdo i skuplja se gnoj ispod i nervira me, i onda ja to u casovima dokolice skidam i kopam i pravim jos gore i onda se iskrvavim ko da sam klao nesto.

Kad pravim klopu pa se vječito opržim nekako

Pušti ih Lukse, ne može se danas čovek ni pošteno iznervirat.

Луксе, де нестаде она реч "восовски"?

Meśa
Pušti ih Lukse, ne može se danas čovek ni pošteno iznervirat.

E to :(. Dođem tu ubog, napišem u par redova šta me nervira, još se moram i pravdati. Ajde što ženi, đeci i šefovima moram, al' zar i na sajtu? E, ne'š, kOlega lolo

YeahBatch
Луксе, де нестаде она реч "восовски"?

UKLONIŠE DUŠMANI.